Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa…

Eilen pääsimme testaamaan Pöllöt Wooden Eye Wearin uutuuksia. Ihastuin itse kovasti kuvassa näkyviin kotimaisesta puusta valmistettuihin laseihin. Hauskaa näytti kuvasta päätellen olevan, mitä lie kuvaajamme Anna Biström juuri huhuillut kameran takaa tuossa hetkessä.

Aurinkolasien mallailun lisäksi kahvittelimme ja herkutelimme Kakku Gallerian ihanilla kakuilla ja kenialalisella Kikoi -kahvilla. Kikoi on ihan uusi tuotemerkki meillä ja sarjaan kuuluu kahvin lisäksi sisustuskoreja ja koriste-esineitä. Kikoista lisää, kunhan saamme tuotteet asettumaan taloksi ja webshopiin myös esille.

Suurenmmoiset kiitokset kaikille teille, jotka pääsitte eilen kahvittelmaan kanssamme. Kiitos myös upeista kukista ja lahjoista. Vielä on tämä päivä ja huominen aikaa osallistua juhlintaan ja synttäriarvontoihin. Lauantaina kannatta tulla piipahtamaan, jos olet kiinnostunut Helsinki Map -julisteesta. Julisteen kuvittaja Juhana Hurtig on silloin paikalla signeeraamassa julisteita. Mukana menossa on myös IZIPIZI -lukulasien edustaja Erik Motelay. Tarkemmin ohjelmasta kerrotaan täällä.

Iloista perjantaita!