Steamery Stockholm Cirrus -vaatehöyrystimet ovat saapuneet Cillasiin!

Ekologisuus, käytännöllisyys ja kaunis muotokieli samassa paketissa

Helppokäyttöinen ja muotokieleltään suloinen ja moderni Cirrus -höyrystin sopii valikoimaamme täydellisesti. Vaatteiden käyttöikää pidentävä ja kodin arkea helpottava laadukas höyrystin on vaivaton käyttää sekä niin kaunis, ettei sitä välttämättä tarvitse piilottaa siivouskaappiin.  

Stockholm Steamery on vuonna 2014 perustettu vaatehuoltoon keskittynyt ruotsalainen yritys, jonka arvomaailma sopii hyvin yksiin Cillasin kanssa: heidän missionaan on pidentää vaatteiden käyttöikää huolehtimalla vaatteista hyvin. Vielä kaksi sukupolvea sitten osasimme kaikki huoltaa vaatteemme niin, että ne kestivät mahdollisimman pitkään. Tämän taidon haluamme elvyttää yhdessä Stockholm Steameryn perustajien Frejn, Petran ja Martinin kanssa!

Höyrystimellä saat rypyttömät, raikkaat ja edustuskelpoiset vaatteet hetkessä

Höyrystäminen on hellävarainen ja vaivaton tapa suoristaa rypyt ja pitää huolta vaatteista ja kodin tekstiileistä. Nopeampi ja pienempi kuin ystävänsä silitysrauta, käsikäyttöinen höyrystin on kiireisen arjen pelastus sekä mainio kaveri viikonloppu- tai työmatkoilla.  

Kevyt ja hyvin käteen istuva höyrystin lämpenee jo 25 sekunnissa, jonka jälkeen raikastat sillä niin puuvilla- kuin villapaidat, paremmat puserot sekä lakanat ja verhot. Raikkaan ja siistin lopputuloksen lisäksi höyrystin tappaa bakteereja ja poistaa pintapuolista likaa. Tekstiilien pesuväli pitenee, ja vaatteiden käyttöikä kasvaa.

Höyrystin tekee saman, kuin vaatteiden tuulettaminen, mutta huomattavasti nopeammin

Höyrystin ei paina kankaan kuituja alas kuten silitysrauta, vaan saa ne nousemaan luonnolliseen muotoonsa. Lopputuloksena käytön merkit kuten tuoksut, pintapuolinen lika sekä bakteerit, häviävät vaatteesta.

Valikoimastamme löytyy kaksi eri höyrystintä. Cirrus 2 on moderni, käsikäyttöinen höyrystin. Cirrus 3 puolestaan on silitysraudan ja höyrystimen yhdistelmä, jonka silitysteho vastaa silitysraudan miedointa asetusta. Cirrus 2 -höyrystimessä tulee mukana lämmön kestävä suojapussi ja Cirrus 3 -höyrystimessä puolestaan lämpökinnas. Molemmat suojaavat vapaana olevaa kättä, jotta voit pitää kankaasta turvallisesti kiinni käyttäessäsi höyrystintä. Tutustu tarkempiin tuotetietoihin alta:

Muutama käyttövinkki arkeen

Kauluspaidat ja paidat: Ripusta paita henkarille, ja käy se läpi höyrystimen kanssa niin, että pidät alareunasta toisella kädellä kiinni. Nappirivin voit höyrystää sisäpuolelta, jolloin saat koko rivin kerralla sileäksi.

Lakanat: Halutessasi sileät ja raikkaat lakanat, petaa lakana ja käy se sen jälkeen höyrystimellä läpi. Lopputuloksena ihanan raikas peti!

Verhojen helppo syysfreesaus käy höyrystämällä ne suoraan ikkunassa. Verhot siliävät ja kuuma höyry tappaa bakteereja.

Puolipitoisen puuvillapaidan tai -mekon raikastus: Suihkuta Stockholm Steameryn tekstiilisuihketta suoraan vaatteeseen ja höyrytä sileäksi. Suihke toimii hyvin myös huoneilman raikastamiseen!

Höyrystimen hyödyt

  • Rypyttömät, raikkaat ja edustuskelpoiset vaatteet hetkessä
  • Pidemmät pesuvälit: energian ja veden kulutus vähenee
  • Kulkee helposti mukana matkoilla
  • Nopea, helppo ja yksinkertainen käyttää: Tarvitset vain pistorasian sähköjohtoa varten sekä hieman vettä höyrystimen vesisäiliöön
  • Soveltuu kaikille materiaaleille poislukien nahka ja mokkanahka (hellävarainen höyrytys silkille)

“I think we all need to slow down. Invest in clothes we really need, take good care of them, and hopefully one day pass them along to a new owner. It’s an essential part of the circular fashion way.” -Frej Lewenhaupt, CEO & Co-Founder, Steamery Stockholm  

Tervetuloa verkkokauppaan ja putiikille tutustumaan höyrystimiin!

Ihania loppukesän päiviä toivotellen,

Cilla

Jätä kommentti

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00