Kiitos 2021

Kuluva vuosi on Ihan pian lopuillaan ja on nöyrän kiitoksen aika. Vuoteen on mahtunut paljon erilaisia vaiheita ja täytyy sanoa, että joululomalle oli nyt tarvetta. Päällimmäisenä asiana tietenkin vallitseva pandemia, joka pitää edelleen tiukasti otteessaan.

Pienelle yritykselle tämä tarkoittaa paljon ylimääräistä tekemistä päivittäisten töiden lisäksi. Jatkuva huoli työntekijöiden sekä asiakkaiden terveydestä on osoittautunut suurimmaksi huolenaiheeksi. Kuluttajien ostokäyttäytymistä on myös erittäin vaikeaa ennakoida poikkeusaikojen vuoksi. Välillä tuntuu, että jopa liikenne seisahtuu kaupungissa, kun henkeä pidätellen odotellaan uusia ohjeistuksia ja määräyksiä pandemian liittyen.

Kaikista näistä vuoteen mahtuneista harmahtavan sävyisistä pilvistä huolimatta, on mieli juuri nyt kiitollinen. Olen erityisen kiitollinen siitä, että edelleen olemme terveitä, kauppa käy mukavasti, jaksamista löytyy edelleen ja usko tulevia vuosia kohtaan on vahva. Uusia kujeitakin on suunnitteilla tälle vuodelle, tai ainakin heti kun korona suo.

Kaunis joulukakku on helsinkiläisen Frangipani Bakeryn käsialaa. Olen keskittänyt omat jouluhankintani jo usean vuoden ajan paikaillisille pienyrittäjille. Ajatuksena on pistää hyvä kiertämään.

Tämä ajatus vahvasti mielessäni kiitän myös teiltä kaikkia, Cillasin matkassa kuluvana vuonna mukana olleita. Kiitos kun olette käyneet ostoksilla putiikilla ja verkkokaupassa, tykänneet ja kommentoineet julkaisujamme, antaneet meille palautetta tai maininneet meistä ystävälle. Kaikilla näillä asioilla on suuri merkitys olemassa olollemme. <3

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00