Hietsunkulman kauppa yhden vuoden ikäisenä

Tasan vuosi sitten tänä päivänä avasimme Cilla’s Hietsunkulman kaupan. Jotenkin se tuntuu melkein eiliseltä. Muistan hyvin sen, miten jännitti kalustekuormien saapuminen, ikkunateippausten kohdilleen osuminen, vaaterekkien asettelu ja niin moni muu tekninen tausta-asia. Eniten jännitin kuitenkin teidän, ihanien asiakkaidemme reaktioita uudesta tilasta ja sitä, että löydättekö ylipäänsä perille uuteen osoitteeseen.

Yhden vuoden päästä voin todeta monien tuon hetken jännitysten osoittautuneen turhiksi. Tekniset tausta-asiat nyt vaan aina loksahtavat paikoilleen ja ihan hirmuisen kivasti olette löytäneet meidät uudesta osoitteesta. Uusia asiakastuttavuuksia on tullut myös moninverroin.

Iloisin ja nöyrin mielin jatkamme toiselle vuodelle. Talousbarometrit näyttävät vihdoinkin suotuisaa kehitystä, mutta toisaalta kilpailu kovenee jatkuvasti. Uskomme kuitenkin pysyvämme mukana omien arvojemme mukaisella toiminnalla. Kestävän kehityksen mukainen toiminta ohjaa kaikkea tekemistämme. Tuotevalikoiman ajankohtaisuus ja yllätyksellisyys ovat myös tärkeässä roolissa. Henkilökohtainen palvelu on Cilla’s tekemisen ydinasia ja lupaamme tehdä töitä entistä tiukemmin myös tämän asian eteen. Kiitos kun olet mukana kanssamme!

Yksivuotissynttäreiden kunniaksi päätimme keittää kahvit tänään. Olet lämpimästi tervetullut meille  iltapäivästä klo 14 – 18. Kakkuakin on tarjolla. Sopivasti aurinkoiseen päivään osuen myös Konsta Pöllöt Wooden Eye Wearilta tulee esittelemään uusia aurinkolasimalleja iltapäiväksi. Nähdään Hietsukulmalla!

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00