Syyskodin sävyjä ja tunnelmia

Sisustuksen syksy- ja talvisesongin osalta voisi sanoa, että ennemminkin kuin mikään yksittäinen materiaali ja tai värisävy, nousee tietynlaisten tunnelmien ja olotilojen luominen esille. Kodissa vietetään syksyllä ja talvella paljon aikaa ja kodin vaikutus hyvinvointiin on tärkeässä roolissa. Kodista halutaan tehdä rauhoittumisen ja turvallisuuden tunteita korostava tila. 

Näitä tunnelmia luodaan esim. puhtauden ja siisteyden korostamisella. Siisti ja raikas koti luo turvallisuuden tunnetta ja auttaa meitä rentoutumaan. Tämä näkyy hyvin luonnollisten ja aromaterapeuttisten pesuaineiden ja erilaisten tyylikkäiden korien ja säilytysratkaisujen kysynnän kasvulla. 

Väreistä kauniit murretut sävyt vievät ajatuksia luontoon, toisaalta energisoivat meren vihreät ja yötaivaan siniset ovat läsnä sisustuksessa. Tuoksujen merkitys korostuu sisustuselementtinä ja viihtyvyyden osatekijänä. Aikaisemmin tuoksujen avulla haluttiin kotiin ylellistä hotellitunnelmaa, nyt erilaisilla tuoksuilla luodaan eri tiloihin sopivia tunnelmia. Kylpyhuone saa tuoksua raikkaan merelliseltä, keittiössä tuoksuvat yrtit ja sitrukset ja makuuhuoneessa puolestaan sensuellit vetiverit ja santelipuut. 

Sisustustekstiilit siirtyvät vielä entistäkin voimakkaammin luonnonmateriaaleihin. Pellavan rouheus ja villan lämpö kutkuttavat aisteja ja luovat kodista entistä mielenkiintoisemman paikan ajanvietolle. Huonekalujen ja piensistustuoteiden muodoissa korostuvat entisestään epäsäännölliset ja orgaaniset linjat. Näiden mielenkiintoiset muodot virkistävät ja tuovat mielenkiintoa tilaan.

Tuotteiden osalta nousevat esiin entisestään Hk Livingin ihanan värikkäät astiat ja sisustustyynyt. Syksyllä myydään myös paljon kynttilöitä. Kynttilöitä tosin myydään nykyisin läpi kesänkin ja voidaan sanoa, että värikkäät kynttilät ovat nyt todella suosittuja. Kynttilöitä pidetään esillä ja koristeena  kodin eri tiloissa ja niitä viedään kukkien tapaan kyläänviemisiksi. 

Iloisin syyskuun alun terveisin,

Cilla

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00