The Natural Deodorant on putiikittaren ja asiakkaiden luottodeodorantti

The Natural Deodorant Company on onnistunut kehittämään hellävaraisen ja oikeasti tehokkaan deodorantin, josta on tullut Cillan ja asiakkaiden luottotuote jo vuosien ajan. Tarkastellaan tässä blogissa, miten tästä deodorantista on tullut herkällekin iholle sopiva, ympärivuorokautisen suojan antava loistotuote. 

The Natural Deodorant Companyn tarina alkoi vuonna 2015, kun yrityksen perustajapariskunta Brett ja Laurie alkoivat valmistamaan itse itselleen luonnonmukaista deodoranttia. He turhautuivat, kuinka hyvätkin luomudeot jossain vaiheessa päivää pettivät. Huomattuaan, miten heidän oma reseptinsä löi laudalta aikaisemmin kokeilussa olleet deodorantit, he halusivat osoittaa muillekin, että luomudeon teho voi todella kestää vuorokauden ympäri.  

The Natural Deodoranttia on Cillasissa saatavilla kaksi versiota: ruokasoodaa sisältävä Clean Deodorant Balm ja valkoista savea sisältävä Gentle Deodorant Cream. Suurimmalle osalle Clean on osoittautunut sopivimmaksi vaihtoehdoksi, sillä tässä versiossa ruokasooda ei ärsytä herkkääkään ihoa. 

Antibakteriaalinen magnesium ja ruokasooda luovat ympäri vuorokauden kestävä suojan

Vaikka ruokasooda on merkittävässä osassa Clean deodorant balmin koostumusta, ei tätä kannata pelästyä. Alla voit lukea asiakkaamme kokemuksesta, miten deosta tuli hänen luottotuotteensa, vaikka hän oli vankasti luvannut pysyvänsä erossa ruokasoodaa sisältävistä tuotteista.

“Oma kokemus useammasta ruokasoodapohjaisesta dödöstä oli: tehokas suoja, mutta punoittava ja ärsyyntynyt iho jo yhden päivän jälkeen. Olin vannonut, etten koskaan enää kajoaisi ruokasoodaa sisältävään deoon, sillä tiesin vain harmistuvani hukkaan menneistä rahoista. Koska luotan Cillan näkemykseen vahvasti, uskaltauduin hänen suosituksestaan kokeilemaan clean versiota natural deosta, olivathan luonnolliset tuoksut näissä lisäksi aika herkulliset olematta liian vahvat… Toivoin parasta, ja samalla edellisistä kokemuksistani johtuen varauduin harmitukseen. Eikä sitä tullut! Päivä toisensa jälkeen ihmettelin, onko deo todella näin pitävä, eikä punoituksesta ja kutinasta ollut merkkiäkään. Tästä onkin tullut vakkarideoni, josta en enää luovu. Riittoisa, tehokas, hellä ja ihanan tuoksuinen – voiko enempää deolta enää toivoa?” – Nora

Mikä saa tämän deodorantin toimimaan vuorokauden ympäri ärsyttämättä herkkää ihoa?

Arrowjuurijauhe ja kookosöljy muodostavat hoitavan pohjan tälle voidemaiselle deolle. Seuraavaksi ainesosissa tulee ruokasooda, sheavoi, oliiviöljy ja magnesium. Magnesiumin ja ruokasoodan luodessa tehokkaan suojan, kookosöljy, sheavoi ja oliiviöljy hoitavat ihoa, jolloin deodorantti ei ärsytä herkkääkään ihoa.

Asikkaiden kestosuosikki jo kahdeksan vuoden ajan

“Parasta tässä deodorantissa on sen pitävyys, riittoisuus, ja se, ettei siinä ole kovin voimakas tuoksu. Lisäksi se ei tahraa vaatteita, mikä on iso plussa.” – Cilla’s vakioasiakas

The Natural Deodorantit ovat olleet Cilla’s:n valikoimissa jo yli kahdeksan vuotta, ja päätyivät tänne hieman sattuman kaupalla. Tuote tuli Cillalle vastaan kosmetiikkaa käsittelevässä englantilaisessa blogissa, missä sitä hehkutettiin super toimivana luottodeona. Siltä istumalta tuote päätyikin putiikittaren omaan testiin. Todettuaan deon huipputuotteeksi, Cilla halusi tuoda sen myös asiakkaiden saataville. Monelle siitä onkin tullut ehdoton luottotuote, jota haetaan kotiin kauempaakin. 

TutustuThe Natural Deodorant Companyn eri tuotteisiin tarkemmin verkkosivuiltamme: 

The Natural Deodorant – Cillas’s

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00