Helsinki karttajuliste ja IZIPIZI tänään kaupalla

Saamme kaupalle tänään vieraaksi suosittujen Helsinki Map -julisteiden kuvittajan Juhana Hurtigin. Juhana on luvannut signeerata julisteita ja kertoa julisteen ideasta ja kuvituksesta. Nyt on loistava hetki hankkia tyylikäs juliste kotiin ja päästä samalla vaihtamaan ajatuksia Juhanan kanssa. Juhana on paikalla klo 13 – 16.

Helsinki -julisteen karttakuva syntyi alunperin Seven Inch Skateboardsin skeittilautoihin painetuksi karttakuvaksi. Karttakuva jalostui yleisön pyynnöstä julisteeksi, missä on merkinnät suosituimmista skeittispoteista sekä muista maininnan arvoisista paikoista Helsingissä.

Juliste on painettu korkeatasoiselle taidekartongille, jossa on kaunis tekstuuri. Tuotetta on valmistettu rajoitettu erä, jokainen kappale on signeerattu ja numeroitu. Julisteen koko on 50 × 70cm. Julisteen on suunnitellut helsinkiläinen graafinen suunnittelija ja kuvittaja Juhana Hurtig.

Juliste löytyy vwebshopista täältä: Helsinki Map -juliste. 

Paikalle on tulossa myös IZIPIZI -lukualasien edustaja Erik Motelay. Erik on paikalla klo 12 – 15. Erik auttaa oikeiden lasin valinnassa ja kertoo lisää tuotteista ja yrityksestä niiden takana. Suositut IZIZPIZI -lukulasit ovat meidän valikoimiemme uusimpia tuotteita. Tyylikkäät lasit ovat fiinimpi ja käyttäjäystävällisempi versio ns. huoltoasemalaseista. Tiedättehän ne sellaiset vähän huokeammat lukulasit, joita voi olla yhdet töissä, toiset kotona ja kolmannet mökillä.

Tänään on myös vielä mahdollista osallistua upeiden tuotepalkintojen arvontaan. Arvonnassa on paljon Cilla’s valikoimien suosikkituotteita ja osallistujilla on hyvät mahdollisuudet voittaa palkintoja. Lue lisää palkinnoista täältä: Synttäriarvonta.

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan 1-vuotiasta Hietsunkulmaa kanssamme!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00