Synttäriarvonta

Cilla’s Hietsunkulman synttäriviikko starttasi iloisissa merkeissä liikkeelle. Kiitos kaikille teille, jotka olette jo osallistuneet juhlahumuun joko peukuttamalla Facebookissa ja Instagramissa, tilaamalla webshopista tai käymällä putiikilla moikkaamassa. Takahuoneen puolella on tanssahdeltu jo monta onnistumisen tanssia. Kiitos!

Kaikki viikon aikana kaupalla käyvät voivat osallistuvat tuotearvontoihin. Tuotteita on palkintopotissa runsaasti ja voittomahdollisuus on erinomainen. Löytyyköhän näistä tuotteista jotain, mitä sinä haluaisit itsellesi?

Arvontapalkintoja ovat:

Becksöndergaard glitterisukat ja rintamerkit, Becksöndergaard kassi, toilettilaukku ja sateenvarjo, Bloomingville tuikkuastia 3kpl, HK Living keraaminen leipälauta, Mifuko Lulu -rannekoru, OTZ pellavaespadrillet, Rewined viinipullokynttilä. Marvis hammastahna, House Doctor Optional Content Jar -lasipurkki, House Doctor metal clips, Cilla’s Käsi seetripuu-salvia, Cilla’s Käsi 2 bergamot-sitruuna, Cilla’s Käsi 3 piparminttu-rosmariini, Cilla’s Siisti sitruuna-rosmariini yleispesusuihke, Cilla’s Tiski greippi-appelsiini tiskiaine, Cilla’s Säilö Iso, The Organic Company lasten kylpykimono, The Organic Company Big Waffle medium towel, IZIPIZI lukulasit, Skandinavisk KOTO XL-kokoinen tuoksukynttilä, House of Rym kahvikuppi ja   aluslautanen, HK Living kylpymatto, Bloomingville raidallinen patakinnas, Helsinki Map -juliste A3 -kokoisena, ja Iris Hantverk harja- ja rikkalapiosetti.

Arvontapalkintoja on siis yhteensä 25 kpl ja juuri ja juuri mahtuivat edes samaan valokuvaan. Jos tuntuu, että palkintojen joukossa on sinulle mieluisia tuotteita, kannattaa kipaista nopsasti Hietsunkulmalle ostoksille. Osallistua voit vaikka useamman kerran viikon aikana. Tuotteisiin pääset tutustumaan Cilla’s webshopissa ja  synttäriviikon ohjelmasta voit lukea aikaisemmasta postauksesta tämän linkin alta. Nähdään pian Hietsunkulmalla!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00