Tervetuloa juhlimaan putiikin synttäreitä

Juhlaviikko lähestyy ja meillä on paljon tapahtumia varattuna viikon varalle. Hyviä tuoteryhmäkohtaisia kampanjoitakin on tulossa ja ilmoitamme näistä aina saman päivän aamuna. Kannattaa siis pysyä aktiivisesti kuulolla, ettei hyviä tarjouksia sujahda ohi.

Synttäriviikoilla kannattaa käydä useampanakin päivänä, sillä putiikilla käyneiden kesken arvotaan hienoja tuotepalkintoja. Palkinnoissa on tietenkin Cilla’s tuoteperheen tuotteita, mutta myös paljon kestosuosikkeja muilta tuotemerkeiltä. Olemme avoinna myös sunnuntaina 19.3. klo 12 – 16. 

Virallinen synttäripäivä on 23.3. torstaina ja silloin on tarjolla kakkukahvit klo 14 – 18. Toivottavasti pääset moikkaaman meiltä ainakin silloin. Tässä viikon aikataulu vierailijoineen, toivottavasti mukaan on osunut myös sinun suosikkituotteitasi.

Lauantai 18.2. Becksöndergaard edustaja Lotta Arvelin klo 13 – 16. Lotta antaa keväisiä stailausvinkkejä ihanien Becksöndergaard huivien, kimonoiden ja laukkujen ystäville.

Sunnuntai 19.3.  Sunnuntaishoppailut klo 12 – 16.

Tiistai 21.3. OTZ Shoes maahantuoja Kalle Gummerus klo 15 – 18. Kalle kertoo tuotesarjan kuulumisia ja lupasi tuoda uusia värejä myös tullessaan.

Torstai 23.3. Synttärikahvit klo 14 – 18. Mukana menossa on myös Pöllöt Wooden Eye Wear -aurinkolasien Konsta Pohjamo esittelemässä kevään uutuuksia.

Lauantai 25.3. Helsinki Map –julisteiden kuvittaja Juhana Hurtig signeeraa julisteita klo 13 – 16 ja  IZIPIZI lukulasien edustaja Erik Motelay on paikalla klo 12 – 15  ’

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme! <3

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00