Aurinkoisin mielin eteenpäin

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka muistitte meitä viime viikon aikana Hietsunkulman syntymäpäivien merkeissä. Paljon upeita kohtaamisia jo tutuksi tulleiden asiakkaiden ja myös ihan uusien tuttavuuksien kanssa. Saimme myös kivoja viestejä kanta-asiakkailta, jotka olivat syystä tai toisesta estyneitä pääsemästä paikan päälle juhlimaan. Yksi ihanimmista tuli Marbellasta Espanjasta, suloiselta pikkumies-ystävältämme. Kiitos vielä upeasta kuvasta, missä tuotteet ovat nätisti rivissä näyteikkunassa ja aurinko paistaa kirkkaasti.

Synttäriarvontaan tuli mukavasti osallistujia, mutta onneksi myös palkintoja oli reilusti jaettavaksi. Arvomme palkinnot tämän viikon kuluessa ja laitamme voittajille sähköpostilla tietoa voitosta. Kiitos kaikille osallistuneille!

Viikkoon mahtui myös paljon yhteistyökumppaneiden vierailuja, joista toivon olleen teille iloa. Minulle nämä vierailijapäivät ovat eityisen mieluisia siitäkin syystä, että saan mukavia työkavereita jakamaan työpäivääni. Päiviin mahtuu aina paljon naurua ja hauskoja tilanteita. Erikoiskiitos myös Biströmin Annalle, joka hoiti hienosti syntymäpäiväviikkojen viestintää Instagramissa. Anna myös kuvasi kaupalla viikon tapahtumia ja oli monessa asiassa suureksi avuksi meille.

Aurinkoisin mielin lähdemme rakentamaan Hietsunkulman kaupan toista toimintavuotta. Ensimmäisen vuoden eletty historia antaa jo osviittaa sesongeista ja eri tuotteiden kysynnän ajankohdista. Kesän- ja joulun aika tuntuvat olevat meillä vilkkaimpia sesonkeja. Onneksi kevätvaatteet, aurinkolasit ja kodin sisustusihanuudet tuntuvat saavan kivasti teitä asikkaita liikkeelle myös näin keväällä. Syksyllä taas palataan töihin ja kouluihin ja on mukavaa pukea jotain ihanan pehmeää ylle ja sisustaa kotia kutsuvaksi oleskelutilaksi. Näiden väliin mahtuu myös paljon kivoja juhlapyhiä, joihin tarvitaan kauniita ja kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja lahjoja.

Kampanjoitakin on tulossa lisää keväälle. Huhtikuun kuudentena päivänä vietämme Design District -iltaa (ent. late night shopping) ja olemme avoinna aina klo 21.00 asti. Lasten lauantaita vietetään viime lokakuiseen tapaan toukokuun alussa ja paljon muitakin kivoja tapahtumia on vielä tulossa. Tapahtumista ja uutuuksista kuulet uutiskirjeessä, blogissa ja Facebookissa. Kiitos kun olet mukana! <3

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00