Vappupäivän aatoksia

Toivottavasti sinun vappusi on sujunut iloisissa merkeissä! Meillä ollaan vietetty vappua hyvin perinteisesti kotona herkutellen ja rennosti ottaen. Tämän päivän sumuisen sateiseen päivään on myös kuulunut kesälomareissun suunnittelua. Kiireetön matkasuunnittelu on mielestäni ihan parasta. Itse matka on toki kohokohta, mutta suunnittelu on myös tärkeässä roolissa.

Joskus matkat tulevat nopeallakin aikataululla, eikä ennakkosuunnittelulle jää juurikaan aikaa. Viime viikonloppuna pääsin pyörähtämään siippani kanssa Lontoossa. Vaikkakin matka ja mummon kotihoitoapu varattiin vain noin viikkoa ennen reissua, ennätin kuitenkin tehdän hyvän kartan ”must see* -paikoista.

Ajatuksena oli hakea Cillasiin uusia ideoita ja haistella uusia tuulia sekä tuote- että palvelukonseptien osalta. Alla olevan kuvan keltainen kahvipannu on tuliaisia tältä reissulta. Kävin ikonisessa Labour and Wait -kaupassa Shoredicthissä ja kannu löytyi heiltä. Ihastuttava japanilainen design, korkeatasoinen emalointi ja kaunis keltaisen sävy. Juuri sellaisia asioita, mistä saan paljon iloa ja energiaa arkeeni.

Kauniisti ja huolellisesti kuratoitu kauppa on kaikkien huushollauksesta ja kotoisasta vintage-tyylistä kiinnostuneiden paikka. Pienikokoinen puoti sisälsi lukuisan määrän ihania esineitä. Kulmahuoneiston tyylikäs vihreän värinen kaakelointi on suosittu kuvauskohde ja tullut tutuksi Instagramissa kauppaa seuraaville. Lämmin suositus tälle kauniille kaupalle seuraavaa Lontoon reissuasi varten.

 

Uusien tuotteiden osalta täytyy kyllä myöntää, että Instagramin ja muiden somekanavien aikana ei ihan uutta ja ihmeellistä tullut vastaan. Toki oli kivaa päästä luonnossa näkemään ja kokemaan uutuuksia. Esillepanoihin, palveluun, miljööseen ja muihin kauppakonseptin osatekijöihin liittyen löytyi kyllä paljon uusia ideoita.

Kivalta tuntuu kuitenkin todeta, ettei omaa piskuista kauppakonseptiamme tarvitse hävetä ison kaupungin tunnettuihin kauppoihin verrattuna. Kehitettävää ja parannettavaa löytyy paljon, mutta moni asiaa on mielestäni oikein kivalla mallilla. Jotain jäi tietysti kytemään ajatuksiini ja toivottavasti matkalta löytyneitä ideoita nähdään pian meilläkin.

Huomenna on taas arkinen päivä ja tuntuu mukavalta hypätä putiikin vilinään. Toivottavasti sinulla myös on mukava päivä huomenna ja paljon iloisia asioita suunnitteilla loppuviikon varalle. Nähdään pian taas Hietsukunkulmalla!  <3

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00