Suositut S’well termospullot saapuivat Cilla’siin!

S’wellin kauniit termospullot ovat saapuneet Cilla’siin ensimmäisten joukossa Suomessa! Nämä käytännölliset ja kauniisti muotoillut juomapullot ovat jo super suosittuja maailmalla, erityisesti USA:ssa, mistä brändi on peräisin.

Tyylikäs ja korkealaatuinen vaihtoehto ekologisia arvoja vaalivalle kuluttajalle

S’well brändin takana on yhdysvaltalainen Sarah Kauss, joka kehitti juomapullon alkujaan oman tarpeensa pohjalta. Sarah oli vaeltamassa Arizonassa kuumana kesäpäivänä, ja hänellä oli mukanaan ohut, metallinen juomapullo, jossa vesi lämpeni nopeasti. Lämmintä vettä juodessaan hän sai idean paremmasta juomapullosta. Hän halusi kehittää korkealaatuisen, eristetyn ja kauniisti muotoillun vaihtoehdon, jossa kuuma vesi pysyisi kuumana 12 tuntia ja kylmä vesi kylmänä 24 tuntia. Näin S’well juomapullo sai alkunsa. Se tarjoaa tyylikkään vaihtoehdon ekologisia arvoja vaalivalle kuluttajalle. Nykyään S’well on Amerikan nopeimmin kasvava naisomisteinen yritys, jonka liikevaihto on yli 670 milj. US dollaria.

Ajatus paremmasta ympäristöstä

S’well brändin takana on ajatus siitä, että jokainen meistä ansaitsee puhtaamman ympäristön. He haluavat kannustaa ihmisiä vähentämään muovipullojen käyttöä, mitkä usein päätyvät kuormittamaan luontoa. S’well tekee myös tiivistä yhteistyötä monen hyväntekeväisyysjärjestön kanssa, kuten Punaisen Ristin ja Unicefin kanssa. Heidän yhteisenä missiona on luonnon ja yhteisöjen parantaminen ympäri maailmaa, yksi S’well pullo kerrallaan.

Korkealaatuinen materiaali ja kaunis muotoilu

Materiaalina käytetään korkealaatuista ruostumatonta terästä, josta ei liukene juomaan haitallisia yhdisteitä. Se on myös BPA-vapaa. Pullossa käytetty teräs on kaksiseinäinen ja siinä on laadukkaista termospulloista tuttu tiivis korkki. Pullot pitävät kuuman veden kuumana 12 tuntia ja kylmän veden kylmänä 24 tuntia, joten se on loistava pullo mukaan esimerkiksi päiväretkelle tai -vaellukselle.

S’well pullo on myös täydellisen kokoinen; sen suuaukosta mahtuu myös pujauttamaan jääpaloja pulloon, jos juomastaan haluaa hiukan kylmempää. Pulloja valmistetaan useaa eri kokoa, meiltä löytyy putiikilta tällä hetkellä kolmea eri väriä 500 ml pulloja sekä 470 ml ’Traveler’ pullo. S’wellin parhaiten myyvä tuote on kuitenkin 500 ml pullo, joka on erittäin käytännöllinen ja muotoiltu sopimaan kaikkiin standardimallisiin pullotelineisiin, kuten autoon, polkupyörään ja lastenvaunuihin.

S’well pullot on myös muotoiltu moneen lähtöön, sillä pulloista löytyy useampaa mallia eri käyttötarkoituksiin. Pullojen hyvä muotoilu todellakin puhuu puolestaan; ne ovat sulavalinjaisia ja tyylikkäitä. Tarvitset sitten kylmän vesipullon hotjoogaan tai samppanjaa juhlintaan, S’well pullo sammuttaa janon tyylillä. S’well lähestyy valikoimissaan jokaista sesonkia vaatebrändien mentaliteetilla luoden kaksi kausiluonteista kokoelmaa vuodessa ottaen huomioon kunkin sesongin trendivärit ja kuviot.

Löytyykö sinulta jo tämä kaunis ja ekologinen termospullo? Voit tutustua valikoimaamme tästä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00