Campomaggi Love

Tunnetko jo ikoniset Campomaggi -canvaslaukut? Isolla Campomaggi -logokuviolla varustetut ja armeijan telttakankaasta valmistetut näyttävät laukut ovat näkyneet blogeissa ja katukuvassa aina silloin tällöin ja ovat kiinnittäneet huomiotani. Kävin tutustumassa sarjaan ja ihastuin myös upeisiin Campomaggi -nahkalaukkuihin. Käsinvalmistetuissa artesaanilaukuissa on ihanan boheemi muotokieli, upeat materiaalit ja valtavasti kauniisti viimeisteltyjä yksityiskohtia.

Italialaiset Campomaggi laukut ovat tunnettuja laadustaan ja persoonallisesta vintage lookistaan. Marco Campomaggi, merkin luoja ja pääsuunnittelija, on perinyt taiteellisuutensa kuvanveistäjä isältään.

Ensimmäiset valmistamansa satulalaukut hän myi nuorena opiskelutovereilleen ja kysynnän kasvaessa perusti tänä päivänä jo maailmanlaajuiseksi kasvaneen perheyrityksen. Merkillä on lukuisten jälleenmyyjien lisäksi myös kaksi omaa myymälää Milanon keskustassa, Via della Spigalla ja Corso Co- molla.

Laukkujen yksityiskohdissa sekä yrityksen logossa esiintyvä kalatunnus on peräisin suunnittelijan intohimosta ruoanlaittoon sekä kalastukseen, se on myös hänen horoskooppimerkkinsä.

Small-baldric-bag-in-black-leather-Garofano Cross-body-bags

Campomaggi -laukut valmistetaan ekologisesti, kasviväreillä värjäämällä ja täysin käsityönä. Jokainen kappale on uniikki ja tuotteille ominainen patina saadaan aikaan erityisellä tekniikalla. Canvas laukut valmistetaan kestävästä puuvillasta, niihin käytetään mm. armeijan telttakankangasta. Laukut värjätään ja pestään yhdessä nahkavuotien kanssa, jolloin laukkuihin saadaan kaunis yhtenäinen ja toivottu värisävy.

Campomaggi -laukkujen valmistuksessa käytetään laadukasta 100% lehmännahkaa ja niiden valmistustekniikka on patentoitu (CAMPOMAGGI & CATERINA LUCCHI srl). Nahkavuodat tulevat Pisan alueelta, italian tunnetuimmalta nahkatehtaalta. Yksilöllinen väri ja ulkonäkö saadaan kuhunkin tuotteeseen paloittain värjäämällä ja käsin hankaamalla. Laukuissa käytettävät kankaat kuten canvas, pellava, huopa sekä langat ovat kaikki valmistettu ekologisesti ja värjäyksessä käytetään kasvivärejä.

Campomaggi nahkalaukut vain paranevat käytössä ja saavat iän myötä lisää charmia. Ne ovat ajattomia klassikoita. Meille saapui juuri ensimmäiset canvaskassit, nahkalaukut ja rannekorut. Tuotteisiin pääset tutustumaan paremmin täällä: Cilla’s Campomaggi. Olet lämpimästi tervetullut myös HIetsunkulman kaupalle tutustumaan näihin ihanuuksiin.

Olemme avoinna myös sunnuntaina 29.4. klo 12- 16. Iloista viikonloppua ja vappuvalmisteluita sinulle!

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00