Uusi tuotemerkki Cillasissa THANN

Sain olla aikaisemmassa työelämässäni tekemässä ihanaa kylpyläkonseptia. Tähän kuului spa-myymälöiden lisäksi hoitolakonsepti ja pääsin siinä lähelle lapsuusaikojen haaveammattiani kauneudenhoidon parissa. Työsarka jäi valitettavasti vain muutaman vuoden mittaiseksi pika tutustumiseksi, mutta ennätin saada mukavia uusia kontakteja ja pääsin haistelemaan hoitola- ja wellnes-maailman taustatekijöitä.

Yksi tuotesarja, jonka kanssa työskentelimme tiiviisti sekä hoitolassa että spa-shopien osalta, oli thaimaalainen THANN. Osa teistä varmasti on sarjaan tutustunutkin mm. Helsingin keskustan Stockmannin 7. kerroksen hoitolassa. Minulle mieleenpainuvimpia ovat olleet sarjan kolme eri aromaterapialinjaa, sitruunaruohoon pohjautuva Aromatic Essence, lämpimän sitruksinen puutuoksu Aromatic Wood ja merellisen raikas Sea Foam. Olen kaivannut näiden  aromaterapialinjojen suihkugeelejä, suolakuorintoja, kylpyöljyjä sekä porpurrimaisia huonetuoksuja.

Sarjan uusi maahantuoja oli meihin juuri yhteydessä ja ensimmäinen erä näitä ihanuuksia on nyt matkalla meille. Tuotteiden pitäisi saapua nuuskuteltavaksi heti alkuviikosta ja niihin pääsee ennakkotutustumaan nyt jo webshopissa täällä: Cilla’s Ihan uudet. Thann tuotteet eivät ole 100% luonnonkosmetiikkaa, mutta raaka-ainepohjat ovat hyvin luonnollisia ja niissä on käytetty pääsääntöisesti kasvipohjaisia raaka-aineita. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä väriaineita, parabeenejä, mineraaliöljyjä ja ne ovat dermatologisesti testattuja.

Upea sarja tuo ihanasti spa-henkeä kotikylpyhuoneisiin ja oleskelutiloihin. Tuotteet on myös pakattu kauniisiin pakkauksiin ja ne toimivat myös sisustuselementteinä itsessäänkin. THANN -tuoteet sopivat mainiosti myös lahjaksi. Minä ainakin meinasin antaa joululahjaksi vanhassa puutalossa jouluaan viettäville vanhemmilleni ihanan kanelitangoista ja Aromatic Wood -tuoksuöljystä valmistetun tuoksupotpurrin. Kaukomatkoille kaipaava ystävätär saisi varmasti lohtua arkeensa sitruunaruohon tuoksuisesta Aromatic Essence -suolakuorinnasta ja siipan arkiaamut voisivat piristyä raikkaan Sea Foam -suihkugeelin avulla.

Mistä sanot THANN -tuotteista? Ovatko sinulle tuttuja entuudestaan? Entä sopivatko muotoilunsa puolesta sinun kotisi sisustukseen?

Ihanaa alkavaa lokakuuta!

? Cilla

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00