Cilla’s webshop täyttää 6 vuotta!

On kulunut jo kokonaiset kuusi vuotta siitä kun Cilla’s webshop käynnistettiin ja sehän tarkoittaa sitä, että on juhlan paikkka! Varsinainen juhlapäivä on 17.10., mutta päätimme juhlistaa synttäreitä koko loppukuun ajan.  Aloitamme kyselemällä teiltä, ihanilta kanta-asiakkailtamme, mitkä ovat suosikkituotteenne valikoimistamme. Olisi hienoa kuulla, mikä tuote on jäänyt sinulle parhaiten mieleen tai mikä on ahkerassa käytössä itselläsi tai kotonasi.

Voit lähettää meille kuvan käytössäsi olevasta tai olleesta meiltä ostetusta tuotteesta sähköpostilla osoitteseen: info@cillas.fi. Voit myös jakaa kuvan Facebookissa ja Instagramissa oleviin postauksiin. Arvomme kaikkien osallistuneiden ja kuvan lähettäneiden kesken kaksi 50€ arvoista Cilla’s lahjakorttia. Kaikkien Cilla’s uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme myös kolme noin 50€ arvoista Cilla’s pesuainepakettia. Palkintopaketti sisältää Tiski greippi-appelsiini tiskiaineen, Siisti sitruuna-rosmariini yleispesusuihkeen, Käsi 2 bergamot-sitruuna käsipesuaineen ja Rätti biohajoavan tiskirätin.

Arvonta-aika alkaa sunnuntaina 14.10. ja osallistumisaikaa on lokakuun loppuun, eli 31.10. saakka. Ilmoitamme arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti joko sähköpostitse tai Facebookissa / Instagramissa. Käytämme kuvia luvallasi markkinointiin kampanjan yhteydessä. Kysymme kuvan käytöstä sinulta erikseen luvan. Facebook tai Instagram ei ole osallisena arvontoihin.

Luvassa on myös meheviä kampanjoita synttäriviikkojen loppupuolella. Kannattaa siis pysyä kuulolla, tilata Cilla’s uutiskirje (jos et ole jo sisäpiirissä valmiiksi), kuvata suosikkituotteesi ja osallistua arvontaan. Minä alan nyt miettiä omia suosikkituotteitani. Niitä on vaan niin lukuisa määrä, että on todella vaikea nostaa vain yhtä esille. Ehkäpä kauppiaan roolissa saankin nostaa useampia. Ja toki niin saat sinäkin, jokaisella kuvalla saat uuden arvan.

Iloista syyslomaviikkoa lomalaisille ja energisiä päiviä arjessa ahertajille!

 

Cillan syksyissä synttäritunnelmissa kuvasi Sanni Riihimäki

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00