OTZ Shoes -20% tänään

Minusta tuntuu, että aika monet tuntevat jo OTZ pellavaespadrillet. Maahantuoja Kalle on tehnyt paljon töitä tuotteiden esilletuomiseksi ja nykyisin niistä jutustellaan asiakkaiden kanssa jo ikään kuin vanhoina tuttuina. Moni kertoo jo kuinka monet parit on ollut käytössä ja missä kaikkialla kenkiä on tullut käytettyä. Useat seisomatyötä tekevät vannovat niiden nimiin myös työkenkinä.

Meille OTZ -kengät tulivat ensimmäisen kerran Alppilaan pari kesää sitten. Minua itseäni taisi aluksia viehättää eniten kenkien tyyllikäs ulkomuoto. Rakastan pellavaa ja OTZ espadrillejen vähäeleinen muotokieli tulee mielestäni pellavaisena todella kauniisti esille. Muotoilussa on kivasti sellaista ”luolamiesmäistä” -fiilistä.

Maahantuojan sivuilta löytyy tietoa myös kenkien ekologisuudesta:

Panostamme materiaalien ekologisuuteen. Käytämme kengissämme luonnonmukaisia materiaaleja, kuten pellavaa, villaa, korkkia ja nahkaa, joita hankimme ympäristötietoisilta tuottajilta. Tehtaallamme on kansainvälisten standardien mukaiset ympäristö-, laadunhallinta- ja työturvallisuussertifikaatit. Panostamme kierrätykseen ja pyrimme minimoimaan hävikin tuotantoketjun kaikissa vaiheissa.

Nahkatehtaamme on saanut kiitettävän arvosanan ympäristöasioihin keskittyvän Leather Working Groupin arvioinnissa. Tuotannossa kiinnitetään kierrätyksen lisäksi huomiota muun muassa vedenkulutuksen minimointiin, uusiutuvan energian käyttöön ja fossiilisten polttoaineiden välttämiseen. Pyrkimyksenä on hiilijalanjäljen pitäminen mahdollisimman pienenä koko tuotantoketjun ajan.

Cilla’s Hietsunkulman synttäriviikoilla juhlitaan tänään OTZ -kenkiä. Maahantuoja Kalle Gummerus on paikalla klo 15 – 18.00. Tämän päivän ajan saat kaikista normaalihintaisista OTZ-kengistä 20% esittelyalennuksen. Kalle tuo mukanaa myös kesän 2017 espadrillejä muutamissa väreissä. Kannattaa siis suunnata Hietsunkulmalle sovittelemaan OTZ -kenkiä ja osallistumaan hienojen tuotepalkintojen arvontaan. Nähdään Hietsunkulmalla!

Kuva on lainattu OTZ Shoesin Facebook-sivulta.

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00