Juhannustervehdys ja tunnelmia kesäkekkereistä

Lämmin kiitos kaikille Cilla’s Hietsunkulman kesäkekkereillä käyneille ja hengessä mukana olleille. Iso osa kanta-asiakkaistamme jää lomille juhannuksen jälkeen ja halusimme järjestää kesäisen tapahtumaviikon ennen tätä. Mukana viikon tapahtumissa olivat uuden tuotemerkin Samsoe & Samsoen edustaja Tiia ja Supergan edustaja Anni. Monille aiemmista tilaisuuksista tutuksi tullut Lea Fine Van Brooklin -vintage-korumerkin takaa oli myös visiitillä.

Saimme myös vieraaksemme Suvin, joka edustaa montaa meillä myynnissä olevaa ihanaa tuotemerkkiä. Suvin kanssa asioimme lähes päivittäin mm. Iris Hantverkin, The Organic Companyn, Rug Solidin ja Liv Interiorin tuotteiden osalta. Tuotemerkkien asiantuntijoiden visiitit ovat aina tervetulleita ja tuovat meille paljon uutta tietoa ja inspiraatiota. Putiikin arjen näkeminen ja teidän kanta-asiakkaiden kohtaaminen on myös tuotemerkkien edustajille tärkeää ja tuo mukavaa vaihtelua arkeen.

Lauantaina toteutui yksi pitkäaikainen haaveeni. Putiikin päivää siivitti ihana musiikki live DJ:n säestämänä. Musiikki on tärkeä osa Hietsunkulman kaupan tunnelmaa ja tuntui ylelliseltä, kun juuri meille sopivaa musiikki tulvi koko putiikin täydeltä koko päivän ajan. Lauantain herkkutarjoilusta vastasi Suomen Jäätelö, kenen upeat artesaanijätskit tuntuivat olevan mieleisiä monille teistä. Kiitos kaikille vierailijoillemme ja Suomen Jäätelölle tarjoilusta!

Iso osa kesäkekkerit -teemaa oli myös Inbloom -kukkakaupan seppelekurssi. Saimme opastusta seppeleiden valmistuksen saloihin ja teimme omat ihanat seppeleet Hannimaijan ohjauksella. Kursseja oli kaksi ja molemmissa oli mukavan pieni osallistujamäärä. Tunnelma kursseilla oli jopa intensiivisen keskittynyt ja kurssin päätyttyä kuulimme vapautuneen iloista pulinaa kurssilaisten keskuudesta. Uusia kursseja on toivottu ja lupaamme ottaa nämä suunnittelupöydälle kesälomien jälkeen Inbloomin kanssa. Lämmin kiitos ihanasta kurssista Inbloomille ja iloisille kurssilaisille osallistumisesta.

Kivat kuvat seppelekurssin tunnelmista ja meistä putiikittarista ikuista valokuvaaja Emma Suominen. Ihastuttava Emma oli mukanamme lähes koko päivän ja sai minusta hirmuisen kivasti tunnelmia ikuistettua. Kiitos Emma!

Nyt on kuitenkin aika vetäytyä Juhannuksen viettoon. Olkoon Juhannuksesi onnellinen ja iloinen ja siinä mukana myös kauniita kukkia. Jos ei seppeleenä hiuksiasi koristamassa tai tyynyn alla taikoja tekemässä niin ainakin maljakossa ilostuttamassa!

Tavataan taas pian Juhannuksen jälkeen!

 

Iloistin terkuin,

Cilla, Kaisa ja Jonna

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00