Sateensuojaa feel good lisällä

Sataa, paistaa, sataa, paistaa…. sellainenhan se on ollut kulunut kesä. Minusta kyllä tuntuu, että myös edellinen talvi oli samanlainen. Hyviä sadevarusteita siis tarvitaan, jotta arki sujuu sateista huolimatta. Tyypillisestihän lapsien sadevaateukseen satsataan, mutta aikuiset juoksevat bussiin ja takaisin käsilaukku pään päällä sadepisaroita väistellen.

Saimme kaupalle viime viikolla tyylikkäitä HappySweeds -sateenvarjoja. Meiltä on kysytty paljon sateenvarjoja ja olen iloinen, että nyt löytyi meille sopiva malli. Korkealaatuiset varjot kestävät hyvin käyttöä ja ovat myös tyylikkään näköisiä. Meille saapui kaksi eri mallia, poutapilvi-kuvioitu Sky Lake ja farkunsininen Denim.

 

 

Korkeatasoiset HappySweeds -sateenvarjot avautuvat ja sulkeutuvat kätevästi nappia painamalla. Kahva-osassa on kädelle miellyttävä kumipinta ja varjolle on sopivan kokoinen suojapussi nepparikiinnityksellä. Tiedättehän ne epäsopivat suojapussit, missä varjo pitää olla todella tiukaksi kääröksi suljettu, jotta se edes teoriassa mahtuisi pussiin sisään. Sateenvarjot myydään tyylikkäissä mustissa kartonkituubeissa, minkä ansiosta ne toimivat hyvänä lahjaideana vaikka ystävälle jolla on jo lähes kaikkea, muttei kunnollista ja mieltä piristävää sateenvarjoa.

Kestävyyttä ja toimintavarmuutta lisää myös varjon metallipinnoissa olevat nivelet. Näiden ansiosta varjoa voi taittaa myös nurin niskoin rikkomatta sitä. Tuulenpuuskan väärinpäin nykäisemä varjo ei siis ole episodista moksiskaan, vaan palautuu nätisti ennalleen. Erityistä varjoissa on myös kankaan aurinkosuoja.  HappySweeds -sateenvarjoja voi siis hyvin käyttää myös aurinkovarjoina, kun kangas tarjoaa kunnollisen suojan auringonsäteitä vastaan.

 

 

 

Niin ja onhan meidän valikoimissa tietysti myös ihanat Rains sadetakit ja -reput. Supersuosittu vaaleanpunainen rose-sävy myytiin kesällä loppuun, mutta saamme ihan pian sitä pienen erän kaupalle lisää. Jos siis mielit tuota väriä itsellesi, kannattaa seurata uutisointia ja toimia nopeasti kun saapuvat. Vuosi sitten Flow-takeiksikin ristityt Rains -sadetakit tulevat varmasti tarpeeseen tänä kesänäkin. Voi olla nimittäin sadetta tiedossa tälläkin kertaa.

Iloista ja energistä viikkoa kaikille!

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00