Elokuun hedelmäisen raikkaat tuoksut

Elokuu on vielä kesäkuukausi ja minun suosikkikuukauteni. Lämpöä ja valoa riittää vielä runsaasti päivien aikana, mutta auringonvalo on jo lämpimän pehmeää. Meno on vielä kesäisen rentoa ja tiukka arki pimeine aamulähtöineen onneksi vielä vasta kaukana tulevaisuudessa. Pimenevät illat saavat romantikon innostumaan lyhdyillä ja kynttilöillä tunnelmointiin. Elokuun suosikki tuoksukynttiläni on Rewined Sauvingon Blanc, missä on ihanan puhdas tuoksu. Raikas tuoksumaailma rakentuu mm. mintun, greipin ja yrttien symbioosista.

 

Elokuussa myös oma tuoksumaailmani syvenee kesäajan raikkaista ja viileistä tuoksuista. Aamusuihkussa ihanan tuoksuisena ja hellävaraisena suihkusaippuana toimii Cilla’s Käsi bergamot-sitruuna pesuneste. The Natural Deodorantin uutuus  greipin ja mintun tuoksuinen voidedeodorantti on ihan superraikas ja pitää suihkunraikkaan tuntemuksen pitkälle päivään.

Vartalovoiteena käytän juuri nyt Evolven Citrus Blend vartalovoidetta, joka on ihanan kevyt, mutta silti kosteuttava vartalovoide. Se jättää iholle raikkaan sitruksisen tuoksun, missä on kuitenkin aavistus katajanmarjaa mausteena. Elokuisen tuoksukimaran viimeistelee Korresin bergamot-päärynä -eau de cologne. Hedelmäinen päärynän tuoksu yhdistyy raikkaasti ja tyylikkäästi bergamotiin. Melkoisen paljon tuoksuja, mutta näistä syntyy kuitenkin mukavan herkullinen, mutta silti raikas ja elokuuhun mainiosti sopiva herkullinen kombo.

Energistä ja hyvän tuoksuista loppuviikkoa sinulle!

 

 

 

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00