Kevein mielin kohti arkea

Monet ovat jo aloittaneet työt lomien jälkeen ja viimeistään reilun viikon kuluttua alkavat koulut tuovat arkirytmit takaisin. Minä olen aina pitänyt arkeen paluusta, vaikka lomailu toki ihanan nautinnollista onkin. Jotenkin vaan tuntuu kivalta, kun on rutiineja ja arki kaikkine aamuherätyksineen ja aikataulutettuine päivineen tuntuu jopa rauhoittavalta.

Kaupallakin laskeudutaan kesänjälkeiseen elämään, mutta ei suinkaan lepovaihteelle. Paljon uutuuksia on tullut ja tulee lähiviikkojen aikana syyskesän piristykseksi. Töihin ja kouluun tarvitaan puhdasta ja siistiä vaatekaappin sisältöä ja syksyn syvemmät ja lämpimämmät sävyt tuovat ryhtiä lomalaisen rentoon olemukseen. Elokuun piemenevät illat houkuttelevat kaivamaan kynttilät ja lyhdyt esille. Kodista tekee mieli myös tehdä hieman kutsuvampi ja lämpimämpi pesäpaikka. Sellainen tila, mihin on houkuttelevaa tulla arjen kiireiden jälkeen.

Miesten pukeutumiseen on saapunut Knowledge Cotton Apparelilta ihania neuleita, paitapuseroita, t-paitoja, huiveja, chinoja ja paljon muuta. Syysmallistoon kuuluu paljon oliivinvihreää, oljenkeltaista ja toki myös tuttuja perusvärejä. Kivoja everyday-sukkia on saapunut myös ja alekorista löytyy vielä mm. muutamia kesämalliston laadukkaita boksereita.

Alekorista löytyy myös kesämalliston OTZ espadrillejä ja sandaaleja, Becksöndergaard huiveja ja laukkuja, Le Temps de Cerises -gollegepaitoja ja paljon muutakin kivaa. Kannattaa käydä kurkkaamassa siellä myös.

 

 

Becksöndergaardin syysmalliston herkuttelee syksyn lämpimillä sävyillä. Huiveissa ja laukuissa on nähtävillä paljon ruskean ja vihreän sävyjä, mutta sininen pitää edelleen pintansa myös, tällä kertaa intensiivisen tummana sävynä. Uutta on saapunut myös Rosemundelta. Suosittuja silkki-puuvillatoppeja tulee nyt mustan- ja harmaan sävyissä ja mukana on myös kaunis silkki-viskoosisekoitteinen paitapusero, villa-kashmirneule sekä klassikko kynämallinen hame. Malliston tuotteet edustavat kaikki naisellisia linjoja sekä kestävää muotoilua ja laatua. Todellisia garderoobin peruspilareita siis nämäkin.

Sisustutuspuolella on Bloomingvilleltä saapunut ihania vaaseja ja tuikkulyhtyjä kuparin, roosan, harmaan ja kirsikan sävyissä. Mukana on lasi- ja keramiikkamateriaalien lisäksi korkkia tuomassa lämpöä. House Doctorilta saapui eilen kauniita paperilyhtyjä, suosittuja kirjasintauluja ja todella suloisia paketointinauhoja. Kannattaa siis pitää silmällä Cilla’s ihan uudet -kategoriaa. Lisäämme sinne lähes päivittäin uutuuksia.

Lämpimästi tervetuloa ihana arki! <3

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00