PB Home – ah mitkä ihanat tuoksykynttilät

Cilla’siin saapui ihan uusi tuotemerkki PB Home. Olen tutustunut sarjaan aiemmin messuilla ja ihastellut heidän tuotteitaan ja nyt tuli vihdoinkin sopiva hetki tilata niitä meille. Ensimmäisessä erässä saapui tekstiilejä ja tuoksukynttilöitä. Odotamme myöhemmin keväällä saapuvaksi myös koreja ja muuta ihanaa kodin kaunistukseksi.

Ruotsalainen PB Home on Pia Raution ja Ben Flataunetin kaksi vuosikymmentä sitten perustama sisustusmerkki. Pieni perheyritys on sittemmin kasvanut oman tehtaan avulla toimivaksi ja noin kahdessakymmenessä maassa myynnissä olevaksi tuotemerkiksi. Perheenomainen toimintakulttuuri jatkuu kuitenkin edelleen ja sen avulla varmistetaan mm. tuotteiden korkea laatu ja tasalaatuisuus.

Meille saapui hyvä valikoima puuvillaisia sisustustyynyjä kauniissa maanläheisissä sävyissä. Ne sopivat sesonkiin mielestäni mainiosti, vaikka eivät trendiväreissä paistattelekkaan. Näissä sävyissä ja kuoseissa on klassikkoaineksia ja niitä on helppo yhdistellä muuhun sisustukseen.

 

Pidän ihan hirmuisesti myös sarjan tuoksukynttilöistä. Niitä saapui neljä erilaista tuoksuvaihtoehtoa. Sea saa tuoksunsa bergamotista, limestä ja kookoksesta, Bazar tuoksuu ruusulle, sokerille ja vanijalle, Djakarta kamferille, myskille ja kanelille ja Shanghai seetripuulle, jasmiinille ja vaniljalle. Kynttilämassa on 100% soijavahaa ja siinä on kaksi korketasoisesta puuvillalangasta sidottua sydäntä. Kynttilä on valettu yksinkertaisen tyylikkääseen lasiastiaan ja siihen kuuluu tiivistetty kansi. Kynttilät ovat pakattu kauniiseen kartonkipakkaukseen, minkä ansiosta ne toimivat kauniina lahjaviemisinä.

Minulla on ollut kotona koekäytössä lämipimän makeahkon tuoksuinen Bazar. Pidän todella paljon kynttilän laadusta. Massa palaa kauniin tasaisesta ja se tuntuu olevan todella riittoisaa. Sydänlanka palaa myös savuttamatta eikä sitä ole tarvinnut vielä neljän käyttökerran jälkeen lyhentää ennen sytyttämistä.

Kynttilä antaa tuoksua tasaisesti ja tuoksuu tyylikkäältä. Ruusun tuoksua en juurikaan erota, mutta vaniljan ja sokerin symbioosi on miellyttävän pehmeä ja makeahko. Tiivistetty kansi varmistaa, ettei tuoksua pääse huoneilmaan silloin kun haluan sen rajata pois. Toisaalta kynttilä antaa palamattakin hyvän tuoksun huoneilmaan silloin, kun sitä toivotaan.

Iloista loppuviikkoa sinulle!

 

 

 

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00