Iik miten ihana synttäriviikonloppu tulossa

Hietsunkulman putiikki täyttää kuulkaas huomenna torstaina 22.3. tasan kaksi vuotta. Syntymäpäivien kunniaksi meillä on tarjolla paljon kivoja kampanjoita ja tapahtumia. Olethan maisemissa viikonloppuna? Olet sydämellisesti tervetullut juhlimaan synttäreitä kanssamme.

Viikonlopun varrelle on luvassa paljon päivittäin vaihtuvia kampanjoita. Kaupalla on myös useita yllätysalennuksia, joten kannattaa käydä visiitillä vaikka useampana päivänä ja pysyä silmä kovana linjoilla Instagramissa ja Facebookissa.

Torstaina vietämme Becksöndergaard -päivää ja saat 15% tutustumisalennuksen kaikista Becksöndergaard -tuotteista. Keväisiä huiveja, laukkuja, sukkia ja alusvaatteita löytyy nyt valikoimistamme. Becksöndergaard edustaja Lotta Arvelin on paikalla klo 15. – 18.00 ja on luvannut tuttuun tapaan antaa stailausvinkkejä ja suositella kevään ihanimpia tuotteita sinulle.

Perjantaina saapuvat kevään ensimmäiset viikonloppukimput Imbloom-kukkaupasta. Kovasti odotetut viikonloppukimput ovat olleet pakkaskelien takia talvitauolla, mutta päätimme uhmata pakkasia synttäreiden kunniaksi. Inbloomin Tiina vihjaili jotain keväisistä sävyistä ja ranskalaisista tulppaaneista. En malttaisi odottaa. Paljon kauniita maljakoita ja suojaruukkuja on viikonlopun ajan 15% alennuksessa. Kurkkaa valikoimiamme täältä: Cilla’s kukkavaasit ja -ruukut.

Lauantaina pääset tutustumaan uuteen Cilla’s valikomien kahviin. Lehmus Roastery on Lappeenrantalainen lesoiluun (jos et tiedä mitä tarkoittaa, niin muista kysyä minulta kun seuraavan kerran tavataan) ja kovaan paahtoon erikoistunut kahvipaahtimo. Heidän tarkoituksenaan on tarjota laadukasta kahvia jokaiseen makuun. Ja jos joku ei vielä tiedä, niin olen Lappeenrannasta kotoisin ja kotipaikkarakkaus on vaikuttanut vahvasti tämän paahtimon valintaan.

Uusi tuotesarja Ernst on myös saapunut ja pitää sisällään paljon kivoja keittiötekstiilejä, kukkaruukkuja ja paljon muuta keittiön kevätilmeen päivitykseen. Tutustu uutuuksimme täällä: Cilla’s ihan uutta. 

Sunnuntaina pidämme kaupan auki klo 12 – 16. Sunnuntaina on hyvä päivä tulla ostamaan kevätkotiin jotain ihanaa ja hankkia samalla saippuatäydennyksiä. Tarjoamme kaikille yli 50€ ostoksen tekeville pullollisen Tiski greippi-appelsiini käsitiskiainetta kaupan päälle.

 

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00