Lentäviä seeproja ja hopeapölyä / Becksöndergaard kevätmallisto

Yksi parhaita kevään merkkejä Hietsunkulman kaupalla on Becksöndergaardin kevät- ja kesämallistojen ensimmäisten tuotteiden saapuminen. Tämän vuotinen mallisto kantaa nimeä: Garden Of Candy. Suurin osa tuotteista saapui kaupalle eilen  ja löytyvät myös webshopista täältä: Cilla’s Becksöndergaard.
Becksöndergaardin kevään mallisto on jälleen kerran ihanan persoonallinen. Mallisto on hyvin ajankohtainen ja trendikäskin, mutta luottaa silti vahvasti muotitalon omien suunnittelijoiden visioon tämän hetken ihanimmista kuoseista, väreistä ja materiaaleista. Garden of Candy -mallistoon kuuluu värikkäitä kukkia, lentäviä seeproja ja tuhti annos glitteriä. Mallisto on saanut inspiraationsa lapsuusajan loputtomista ruoho-ja kukkaniityistä ja salaisista puutarhoista. Siinä on myös nähtävissä voimakkaita kukkaprinttejä ja herkullisia eläinkuoseja pastellisävyissä. Hauska mallisto, jossa on sipaisu hopeapölyä ja taikaa!
 
Mitäs tuumit kevään ja kesän väreistä ja kuoseista? Kaupalla näyttivät ainakin tosi hyviltä ja muutama fiiliskuva löytyy myös Instagramista ja Facebookista. Kannattaa kurkata näistä myös tunnelmia. Ihanaa viikkonloppua ja tervetuloa moikkaamaan Hietsunkulman kaupalle!
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00