Iris Hantverk -20%

Cilla’s Hietsunkulman synttärijuhlinta jatkuu koko viikon ja tänään on Iris Hantverk -päivä. Cilla’sin suosikkisarjoihin kuuluva tuotemerkki on ollut meillä myynnissä webshopin alkutaipaleelta asti. Eettisesti valmistetut, laadukkaat ja muotoilultaan tyylikkäät tuotteet ovat minun omia suosikkejani ja niitä löytyy paljon myös meiltä kotoa. Jokos sinun kotonasi on jokin Iris Hantverk -tuote?

Jos olet pohtinut jonkin tuotteen hankintaa, on tänään loistava päivä siihen. Annamme tämän päivän ajan 20% alennuksen kaikista Iris Hantverk -tuotteista. Tarjous on voimassa Hietsunkulmalla sekä webshopissa. Syötä kassalla koodi: IRIS20. Kurkista siis nopsasti nettikaupasta Iris Hantverk valikoimamme ja suuntaa ostoksille. Tuotteita on rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea!

Vanhan blogin puolelta voit käydä lukemassa useampia postauksia Iris Hantverkiin liittyen. Tässä yksi minulle mieleenpainuvimmista: kiitosterkut Irikseltä.  Aurinkoista päivää ja lämpimästi tervetuloa Hietsunkulmalle ja webshopiin tekemään Iiris Hantverk -ostoksia!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00