Oleskelunurkkauksen syysväritys

Ihanan aurinkoinen viikonloppu osui syyskuun aloitukseksi! Vielä on hyvää aikaa oleskella patioilla ja parvekkeilla syyskesän valosta ja lämmöstä nautiskellen.

Syksyisen romanttinen oleskelunurkkaus syntyi Bloomingvillen herkullisten värien ympärille. Kirsikan- ja ruusunväriset torkkuhuopa ja tuikkuastiat tuovat mehevyyttä sävyihin. Himlan pellavatyynyt ja –torkkupeitto lisäävät sopivasti maanläheisyyttä kokonaisuuteen. Metallinhohtoiset Bloomingvillen pikkumaljakot antavat ihanasti valoa ja lämpöä ilmeeseen. Messinginsävyinen kultapalmun suojaruukku ja pikkuvaasit ovat tulevaa mallistoa Liv Interiorilta.

Upea syksyinen kukkakimppu tulee kauniisti esille Bloomingvillen ruskeasta lasista ja korkista valmistetussa maljakossa. Maljakon korkkipohja on irrotettava, minkä ansiosta se on helppo puhdistaa. Suurikokoinen korkkitarjotin sitoo pienet koriste-esineet yhtenäiseksi sommitelmaksi ja pysyy pohjarakenteen ansiosta hyvin pystyssä vaikka pehmeälläkin alustalla. Kauniit kukat hankimme Inbloom kukkakaupasta Helsingin Uudenmaankadulta.

 

Van Verren upea indigonsininen juuttisäkki toimii vilttien ja sisustuslehtien oivana säilytystilana. Himlan pellavaisen torkkupeiton päällä oleva Becksöndergaardin upean värinen kukkahuivi on syksyn tulevaa mallistoa. Sitä saamme hieman vielä odotella, joten annattaa pysyä kuulolla uutuuksista!

Nautinnollista viikonloppua!

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00