Hyvän omantunnon sukkahousut

Swedish Stockingsin ovat palanneet meille. Uudistetussa valikoimassa on mukana mm.kuvassa näkyvät tyylikkäät Astrid Fishnet -verkkosukat, täysin peittävät Lia 100 denierin sukkahousut sekä legginsit. Minulla on tätä postausta kirjoittaessani Lia legginsit jalassani. Pidän paljon mallin korkeasta vyötäröstä, joka ei purista eikä myöskään rullaa mahan päältä alas.

Suloinen ja hyvää mieltä mukanaan tuova pilkullinen Filippa Dots -sukkahousu on myös uusiutunut ja 50 denierin sukkahousun pilkut ovat nyt hillitysti hohtavat hopean väriset. Suosituin malli Anna Cotrol Top on myös mukana valikoimissa.

Ekologisia premiumsukkahousuja valmistavan Swedish Stockingsin valikoimiin on tullut myös nilkkasukkia. Meille tuli ihanat Vera verkkosukat sekä hillitysti Emma leopardikuvioidut sukat. Molemmat näyttävät kivoilta vajaamittaisten housujen kanssa. Kokeile myös rohkeasti sirojen remmikenkien kanssa.

Miksi nämä sitten ovat hyvän omantunnon sukkahousuja? Swedish Stockings valmistaa sukkahousuja ja sukkia kierrätetyistä materiaaleista. Ajatus toiminnalle syntyi, kun perustajat Linn ja Nadja heräsivät pohtimaan rikkoutuneiden nylon-sukkahousujen määrää kaatopaikalla. Uusiutumaton nailon on myös lähtökohtaisesti materiaalina epäekologinen. Öljypohjainen materiaali ja sen tuotantoprosessi ovat haitallisia maapallolle ja kaiken lisäksi tuottavat sukkahousuja, jotka kestävät huonosti käyttöä. Ruotsittaret kehittävät tuotantoprosessin, missä käytettään vain kierrätettyjä materiaaleja, ekologisia värjäysaineita ja huuhtelumenetelmiä sekä aurinkoenergiaa.

Jokos siellä päässä on kaiveltu sukkahousut kaapista?

 

 

 

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00