Ihaninta naistenpäivää sinulle <3

Lauantaisista kauppapäivistä on muodostunut melkeimpä suosikkityöpäiviäni Hietsunkulmalla. Asiakkaita on runsaasti, useimmilla tuntuu olevan kivan rento lauantaifiilis ja vähän enemmin aikaa tehdä ostoksia. Viime lauantai oli vielä poikkeuksellisen sykähdyttävä siitä syystä, että liikkeellä oli merkillisen paljon äitejä ja tyttäriä. Nuoria äitejä pienten prinsessojen kanssa sekä varttuneempiä äitejä aikuisempien tyttäriensä kanssa. Aika monista arvasin äidin ja tyttären suhteen samankaltaisesta hymystä. Hurmaavia ja ihania kohtaamisia kaikki.

Iltapäivän viimeisten asiakkaiden joukossa oli englanninkielinen äiti, tosin ilman tyttäriään asioimassa. Hän osti pieniä suloisia lahjoja ja pyysi minua paketoimaan ne kauniisti. Hän sanoi niiden olevan ”for the 8’th of March”, eli naistenpäivän lahjoja tyttärilleen. Oih, miten kaunis ajatus muistuttaa omia tyttäriään naiseudesta ja sen kauneudesta. Kotiin ajaessani tunsin valtavaa onnellisuuden tunnetta kaikista näistä kohtaamisista ja niiden minussa herättämistä tunteista.

Haluaisin tarjota näin virtuaalisesti naistenpäivän kunniaksi kakkua kaikille ihanille naisasiakkaillemme. Toivon sydämestäni, että päivänne on iloinen ja siihen kuuluu paljon onnen pilkahduksia naiseuteen liittyen. Vaikkette ihan koko päivää ennättäisikään viettää pyjamassa ja herkutella kakkua sängyssä, olkoon päivänne siitä huolimatta myös huolettoman rento ja hyväntuulinen. Haluan myös lämpimästi kiittää kaikkia teitä lukuisista iloisista kohtaamisista Cilla’sin ympärillä. Ihaninta naistenpäivää sinulle! <3

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00