Cilla’s <3 Inbloom

Helsinkiläisistä iso osa varmasti jo tunteekin Inbloom -kukkakaupan Uudenmaankadulla. Häkellyttävän kaunis ja suurella sydämellä johdettu kukkakauppa on ollut minullekin tuttu jo useiden vuosien ajan. Uuden kivijalkakaupan myötä tulen myös ajaneeksi melkein päivittäin tuon ihanan kaupan ohi.

Työmatkojen yksi piristyskohta onkin pikainen kurkistus Inbloomin ikkunaan. Mitähän ihanaa heillä on tällä kertaa ikkunassa. Kerran ohi ajaessani tuli vahva tunne, että nyt pitää ottaa luuri käteen ja soittaa heille terveiseni. Sen koommin olemmekin Inbloomin yrittäjän Tiinan kanssa soitelleet ja tapailleet säännöllisesti ja tehneet yhteistyötä eri muodoissa.

 

Viime perjantaina aloitimme mukavan yhteistyön viikonloppukimppujen merkeissä. Upeita inbloomkimppuja saapuu meille perjantaisin ja lauantaisin myyntiin. Kimpun hinta on 20€ ja sen teemat ja värit vaihtelevat viikonlopuittain. Ensimmäisessä kimpussa oli upeaa voimakkaiden värien ilotulitusta ja se toi kivasti väriä harmaana alkaneeseen viikonloppuun.

Kiitos kaikille, jotka kävitte meillä kukkaostoksilla viikonlopun aikana. Inbloom palvelee myös lähes kiven heiton päässä ja sieltä saa samanlaisia kimppuja sekä toivettesi mukaan valmistettuja kimppuja. Inbloomin kauniita töitä ja iloisen makuista tekemistä kannattaa seurata heidän Facebookissa ja Instagramissa. Minä jään jännittämään, että minkälainen kimppu on tulevan perjantain kimpussa. Eläköön ihanat viikonloput ja viikonloppukimput!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00