Elä unelmaasi

Lauantaiaamun työrupeamani Hietsunkulman kaupalla alkoi kurakaudelle tavanomaisesti lattioiden pesulla. Luuttua heilutellessani tuli mieleeni vuosi takaperin tammikuussa tehty messureissu Pariisiin. Varmaankin joku tuolta matkalta mukaan tullut uusi tuotemerkki osu silmiini ja toi messut ajatuksiini.

Elettiin siis alkuvuotta 2016 ja toimimme silloin vielä Alppilan putiikissa. Olin jo pitkään etsinyt uutta liiketilaa, kun vanha oli käynyt meille pieneksi. Hietsunkulman liiketilaa olin käynyt katsomassa jo muutamaankin otteeseen, mutta todennut sen olevan hieman liian suuri meidän tarkoitukseemme.

Useiden tuntien nettisurffailu muiden vaihtoehtojen perässä ja moniin tiloihin paikanpäällä tutustuminen tuottivat pettymyksiä. Hietsunkulman liiketila nousi aina uudelleen mieleeni ja sai muut tuntumaan hailakoilta kakkosvaihtoehdoilta. Olin rakastunut tilan avaruuteen, suuriin ikkunoihin ja sijaintiin Hietsun torin laidalla.

Tammikuun Pariisin reissulla en siis vielä tiennyt muuttavamme tuohon kauniiseen tilaan. Muistan hyvin huokailleeni messuilla ihanien tuoteuutuuksien perään ja ajatelleeni miten hienosti ne sopisivat haaveilemaani liiketilaan ja miten onnellinen olisin saadessani työskennellä tuossa kauniissa tilassa. Kuten tiedätte. haaveista tuli totta ja pääsimme pian suunnittelemaan muuttoa uuteen liiketilaan. Vanhan blogin puolella voit käydä lukemassa lisää avaukseen liittyvistä tunnelmista.

Ihan hymyilytti, kuin muistin nuo ajatukset. Liian usein tuollaiset unelmointiin liittyvät tunteet ja ajatukset unohtuvat liian nopeasti ja hautautuvat arjen pyöritykseen. Tuli sellainen tunne, että nyt pitää muistaa (lattian luuttuamisen keskelläkin) nauttia unelman täyttymisestä, eli tästä kauniista liiketilasta ja sen suomista mahdollisuuksista.

Pian pääsemme juhlimaan uuden kaupan 1-vuotissyntymäpäiviä. Juhlistamme synttäreitä kokonaisen viikon ajan 18. – 25.3. Luvassa on paljon loistavia kampanjoita, tuote-esittelyitä ja paljon ihania arvontapalkintoja kaupalla käyneiden kesken arvottavaksi. Olemme avoinna myös sunnuntaina 19.3. Lisätietoja kampanjoista ja teemapäiväistä on tulossa ihan pian. Lämpimästi tervetuloa elämään unelmia kanssamme!

 

 

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00