Maison Berger ilmanpuhdistajat ovat saapuneet!

Ilouutisia Cillasista, olemme saaneet valikoimiimme Maison Berger ilmanpuhdistajat! Maison Berger Paris -tuotemerkin pitkä historia ulottuu sen perustamisvuoteen 1898, jolloin kemisti/apteekkari Maurice Berger kehitti Lampe Berger nimisen katalyyttisen ilmanpuhdistajan sairaala käyttöön virustautien leviämisen ennalta ehkäisyyn. Lampe Berger lamppuja myydään ympäri maailmaa ja lamput ja tuoksut tutkii riippumaton Terveysviranomaisten laboratorio, joka on myöntänyt tuotteille laatusertifikaatin.

Tuotteen toiminta perustuu siihen, että sydänlangassa kiinni oleva katalysaattori kuumenee niin kuumaksi, että se hajottaa ilmassa olevia molekyylejä ja samalla puhdistaa yli 66% huoneilman epäpuhtauksista. Ilmanpuhdistaja poistaa epämiellyttävät hajut, tekee ilman helpommaksi hengittää ja on apuna astmaatikoille ja tuoksuallergisille. Lampussa voi käyttää tuoksutonta nestettä tai lisätä erilaisia huonetuoksuja kodin tunnelmaa luomaan.

Valikoimissamme on esim. raikas Ocean Breeze tuoksu joka virkistää huoneilmaa kukka-aromeilla yhdistettynä suolaisen meren tuoksuihin. Superihana on myös Aloe Vera tuoksu, jonka alkutuoksussa on sitrushedelmiä, aloe veraa ja bambun lehtiä. Ajankohtainen vuoden aikaan nähden on jouluinen Winter Joy, joka on ihanan mausteinen tuoksu loppuvuoden juhliin. Tässä tuoksussa on hedelmäisiä punaisen omenan vivahteita, joissa on aavistus kanelia ja neilikkaa

Helpoin tapa tutustua Lampe Berger- tuoksuihin on hankkia Essentielle -aloituspakkaus. Pakkaus sisältää ilmaa puhdistavan Maison Berger- lyhdyn, tuoksuttoman polttonesteen ja Ocean Breeze -huonetuoksu. Tuoksupakkaukset ovat kooltaan 250 ml.

Sydämellisesti tervetuloa ihanaan Maison Berger maailmaan!

ps. Lamppu on myös ihana lahjaidea näin joulun kolkutellessa jo melkein ovella <3

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00