Parhaat joululahjavinkit miehille

Läheisten huomioiminen kuuluu olennaisena osana Jouluun. Ajatuksella valittu tuo hyvää mieltä myös antajalleen ja kertoo samalla tärkeää viestiä lahjan saajalle: olet minulle tärkeä! Keräsimme parhaat lahjavinkit isälle, kumppanille, veljelle tai miespuoliselle kamulle.

Pääasiat voivat olla pääasioita. Onhan elämäsi miehellä lämmin ja tyylikäs pipo, jolla pärjää talven pakkasissa, tuulessa ja tuiverruksessa? Makian Ögon -kuvalla varustetut merinovillapipot ovat tehty korkeatasoisesta 100% mulesing-vapaasta italialaisesta merinovillasta. Värit musta ja vaalean harmaa.

Klassisilla raitapaidoilla on aina paikkansa vaatekaapissa ja mikä parasta niille löytyy käyttöä myös joulupyhien jälkeen. Makian Grove Shirt on tyylikäs ja varma valinta miespuoliselle rakkaalle. Paitapusero on 100% puuvillaa ja siinä on rento istuvuus.

Tosimies pärjää säällä kuin säällä, varsinkin jos varusteet ovat oikeat. Lämmin ja pehmeä villaneule kuuluu olennaisena osana talveen ja vaatekaappiin.  Lämmin ja pehmeä neule on talven lempivaate ja laadukas neule palvelee hyvälaatuisena pitkään. Makian Viaborg Knit on klassinen merimiesneule ja se on tehty 100% luomulaatuisesta villasta. Viaborg -neuleessa on pyöreä pääntie ja raglan-hiha. Väreinä musta ja beige.

Mikä onkaan parempaa kuin viettää pyjamapäivää joulun pyhinä! Juuri putiikille saapuneissa Gentlemen’s Hardware Adventure tietokilpailukorteissa riittää ajanvietettä tunniksi jos toiseksi ja samalla ne pitävät seikkailijan mielen virkeänä. Kaikki kortit ja säilytyspurkki ovat vedenpitäviä eli ne ovat täydellisiä myös retkeilyyn ja ulkoiluun!

Gentlemen’s Hardware Golfers Hip Flask on mainio lahjaidea golffaavalle läheiselle. Tyylikkääseen lahjapakkaukseen on pakattu ruostumattomasta teräksestä valmistettu golfarin taskumatti ja mukana tuikitärkeä greenihaarukka.

Sydämellistä joulunodotusta!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00