Lyhtyjuhlien aikaa

Elokuun samettisen tummat illat luovat hyvät puitteet kynttilä- ja lyhtytunnelmointiin. Nyt on juuri oikea aika kutsua ystävät ja naapurit pihajuhliin, joiden tunnelma luodaan monien kynttilöiden ja lyhtyjen loisteella. Sisätiloissakin kynttilänvalo pääsee oikeuksiinsa ja kutsuu sohvalle viltin kanssa rentoutumaan.

Cilla’s valikoimiin on saapunut uusia kynttilöitä ja lyhtyjä. Supersuosittuja House Doctor paperilyhtyjä tuli meille juuri lisää. Kaunis pisaranmuotoinen lyhty on valmistettu paperista ja bambusäleistä. Lyhtyyn voi laittaa sisälle tuikkukynttilän tai patterikäyttöisen valosarjan tai -tuikun. Aidon kynttilän kanssa tulee valvoa lyhtyä ja varoa sen liikkumista. Paperilyhtyjä löytyy kahdessa eri koossa. House Doctorilta tuli myös kauniita vähäeleisiä ja perinteisen mallisia metallilyhtyjä, joita ostettu jo lahjaksi useampia. Mukava tuliaislahja vaikka puutarhajuhliin.

Lyhtykuvassa ovat mukana myös Himlan kauniit pellavatyynyt, Dixien juuttimatto sekä House of Rymin uusi torkkupeitto / foutapyyhe (tulossa pian valikoimiin). Tuolin vieressä oleva Bloomingvillen korkea punoslyhty on meriheinää ja sen sisällä on lasimalja.  Kaunis ja harmooninen ilme syntyy luonnollisista väreistä ja vähäeleisestä koristelusta.

Valikoimiimme saapui uusi hollantilainen kynttilämerkki, My Flame. My Flame valmistaa ekologisia kasvivahoista sekoitettuja kynttilöitä. Kynttilöissä ei ole käytetty ollenkaan steariinia tai parafiiniä. Kynttiläsarjaan kuuluu tuoksuttomia kristallipintaisia pöytäkynttilöitä sekä lasiastioihin valettuja tuoksukynttilöitä. Tuokukynttilöissä on mukana kivoja tekstejä ja ne sopivat mainiosti vaikka ystävälle lahjaksi.

 

Skandinavisk -tuoksukynttiöitä ja huonetuoksuja saapui myös pienen kesätauon jälkeen. Useimmista tuoksykynttilöistä saa nyt myös minikokoiset pikkukynttilät ja Bär ja Skog -tuoksuista myös huonetuoksut. Bärin kaunis vaaleanpunaiseen lasipulloon pakattu diffuuseri tuo sisustukseen juuri sopivan annoksen hempeää feminiinisyyttä. Makean marjainen Bär ja metsäisen raikas Skog ovatkin Cilla’sin suosituimmat Skandinavisk -tuoksut. Kurkkaa valikoima kokonaisuudessaan täältä: Cilla’s Skandinavisk.

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00