Loman lopetustunnelmissa

Ihana hellekesä senkun jatkuu vaan, mutta moni meistä tuntuu myös palaavan takaisin töihin kuun vaihteessa. Niin auvoisaa kun aikatauluton riippukeinussa löhöily onkin, tuntuvat minusta töihinpaluu ja arkiset rutiinit kuitenkin aina myös tervetulleilta.

Kävin juuri kaupasta hakemassa ison pussillisen kasviksia ja hedelmiä tulevaa työviikkoa ajatellen. Yksi tehokkaimmista elimistön arkiasentoon herättelijöistä on lempeä vihersmoothie. Se myös puhdistaa kevyesti elimistöä. En oikein osaa käyttää banaania enkä maitotuotteita smootheissa, mutta käytän tähän kestosuosikkiini päärynää makeuttamaan kokonaisuutta. Avokado antaa pehmeää rakennetta ja rutkasti arvokkaita rasvahappoja. Tuore minttu raikastaa ihanasti makua ja sopii mainiosti käytettäväksi juuri nyt, kun kauppojen yrttilaarit notkuvat houkuttelevina.

Cillan lempeä vihersmoothie

1 avokado
2 päärynää

Iso kourallinen baby pinaatinlehtiä
Pieni pala inkivääriä
Puolikkaan sitruunanmehu

Tuoreen mintun lehtiä makusi mukaan
noin 2 dl vettä

Kuori ja paloittele avokado, päärynät ja inkivääri. Huuhdo pinaatin- ja mintunlehdet. Laita kaikki ainekset blenderiin ja lisää kylmää vettä. Surauta kuohkeaksi ja lisää halutessasi hieman makeutusta esim. hunajasta.

Iloista työviikon aloitusta ja leppoisia lomapäiviä lomaansa vielä jatkaville!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00