Getting ready for Flow Festival

Taas on se ihana aika vuodesta, kun Flow festivaali lähestyy! Se on ehdottomasti yksi kesän parhaimmista viikonlopuista musiikin, taiteen, designin ja maukkaan ruoan parissa.  Monet varmasti miettivät jo, kuinka pukeutua tämän vuoden Flow’hun…Ei huolta, we got you sorted!

Meiltä löytyy Flow’hun loistavasti sopivia tyylikkäitä vaatteita ja asusteita kuten Samsøe & Samsøen Adelaide kesämekko abstraktilla kukkakuviolla, Becksöndergaardin kaunis Aiken Adobe mokkalaukku sekä Supergan Cotu Classic Blue Mid tennarit. Voit viimeistellä festarilookisi Couleur Caramelin Pop Pink huulipunalla, Kure Bazaarin Kimono kynsilakalla sekä Hultquistin kauniilla korvakoruilla. Juomapulloksi sopii tyylikäs S’wellin Rose Gold termospullo, joka pitää veden kylmänä 24 tuntia.

Toivomme Flow-viikonlopulle lämmintä auringonpaistetta, mutta on toki hyvä varautua viileisiin iltoihin ja satunnaisiin sadekuuroihin. Samsøe & Samsøen uutuus neuletakki Nor Cardigan lämmittää ihanasti viileässä illassa ja Rains sadetakin on keveytensä ansiosta unelma kumppani festareille.

Näin syntyy tyylikäs Flow look