Lomalaisen kauneudenhoitovinkit

Putiikittaren kesälomareissusta on kulunut muutama viikko ja olen jo ennättänyt käydä töissäkin tällä viikolla. Ensi viikosta alkaa paluu normaaliin arkeen. Latasin lomareissun kuvia koneelle ja en malta olla kirjoittamatta muutamaa riviä oivallisista aurinkoloman kauneudenhoitotuotteista.
Vietimme lomaa Mallorcan saarella helteisissä merkeissä. Mittari kipusi yli 35 asteen kaikkina päivinä ja auringonsäteet tuntuivat todella voimakkailta Suomen alkukesän jälkeen. Lapset asuivat päivät lähes kokonaan uima-altaassa ja minä juoksin korkeiden suojakertoimien ja hellehattujen kanssa vanavedessä. Onneksi pahemmilta aurinkovaurioilta vältyttiin.
Hellettä ja kuumutta jaksoi kohtalaisesti noudattamalla paikallisten vuorokausirytmiä ja turvatumalla ilmastoidun lomakodin sisätiloihin kuumimpaan siesta-aikaan. Talon pihalla kasvoi sitruspuita ja palmuja sekä yksi kaunis viikunapuu, mistä oli leikattu oksia maljakkoon tervetuliaistoivotukseksi. Villa oli muutenkin viihtyisä ja juuri remontoituna todella siisti.
Iholle hölvättyjen korkeiden suojakertoimien lisäksi suojasin hiuksiani auringon- , meriveden-  ja kloorin haittavaikutuksilta. Yarok Feed Your Sunshine serum osoittautui oivalliseksi apuriksi tähän. Hieroin öljymäistä seerumia päänahkaan ja hiuksiin koko pituudelta ennen ranta- ja allashetkiä.
Öljymäisyydestään huolimatta seerumi kuivahti hiuksiin miellyttävän tuntuiseksi. Ja mikä tuoksu! Tässä seerumissa on ihan taivaallinen sitruunaruohon tuoksu. Vaikka öljy kuivahtikin hiuksiin, pitää hiukset kuitenkin pestä seerumin jälkeen, ellei halua päätämyötäilevää rantalookia myös illalliselle. Pesun jälkeen päänahkaan jää ihanan kosteuttu ja rauhallinen tunne ja hiukset tuntuvat jänteviltä ja hyvinvoivilta. Sain myös kampaajaltani kunniamaininnan hiusten kunnosta aurinkoloman jälkeisellä käynnillä.
Kasvojen ihon kosteuttamiseen käytin kestosuosikkiani RMS Beautyn Beauty Oilia. Kullansävyinen öljy on hyvin ravitseva ja tekee ihosta myös ihanan hehkuvan. Sen kostetutava ja ravitseva vaikutus tuntuu samantien levittämisen jälkeen. Hoitava vaikutus säilyy todella pitkään ja iho tuntuu myös yöunien jälkeen kosteutetulta ja rauhalliselta.
Kaikille meille RMS ”Un” Cover Up -meikkivoidetta käyttäville, ei tämän parempaa meikinaluskosteuttajaa ole olemassakaan. Öljy imeytyy nopsasti iholle ja tekee siitä pehmeän ja vastaanottavaisen ”Un” Cover Up -voiteelle. Meikkivoide toimii täydellisessä synergiassa tämän ihana öljyn kanssa ja takaa hehkeän ja terveentuntuisen ihon aamusta iltaan.

Helteisen paahteisessa olosuhteissa sain myös ”happotestattua” uuden The Natural Deodorantin. Oma suosikkini Clean Lavender & Chamomile tuoksuu puhtaalle ja säilyttää raikkaan tuntemuksen pitkään. Turha väittää, etten olisi hikoillut noissa lämpötiloissa. Hikoilin myös bikineissä iltapäivän paahteessa, mutta tuote pitää hienhajun hyvin poissa. Tunnustan kuitenkin, että hikiliikuntaa en loman aikana suorittanut, mutta allaspuuhastelussa, ostoskierroksilla ja terassilounailla tämä dödö toimi loistavasti.

Matkagarderoobiini oli valikoitunut paljon kullan- ja turkoosin sävyjä. Hipaneman kaunis Terracotta -rannekoru hehkuu kullan- ja kuparinsävyissä, joita raikastavat turkoosin ja terrakotan väriset helmet ja koristeet. Tämä kulki ranteessani lähes joka päivä rantalookista illallisille.

Loman jälkeiseen elämääni liittyy yleensä myös kauneudenhoitorutien tarkastusta. Viikottaiset kuorinta- ja naamiohoidot ovat jääneet helposti retuperälle lomalla ja iho ja hiukset kaipaavat erityistä huomiota. Vielä on kuitenkin ihania helleviikkoja (toivottavasti!) tiedossa ja syyskesän huoltotoimet saavat suosiolla siirtyä tuonnemmaksi. Nautinnollisia heinäkuun päiviä kaikille!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00