Cilla’s Yarok

Meille saapui hiljattain uusi hiustenhoitosarja Yarok. Olin jo tovin etsinyt luonnollista hiustenhoitosarjaa valikoimiimme ja olen iloinen kun voin nyt esitellä tätä uutuutta. Luonnollinen, mutta salonkitasoinen hiustenhoitosarja on myös ihanan raikas ulkomuodoltaan. Se sopiikin mielestäni mainiosti muiden kylpyhuonetuotteidemme seuraksi.

Yarokin perusfilosofia on luoda päänahkaa ja hiuksia vahvistavia ja hoitavia tuotteita, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Kulutammehan elinaikanamme melkoisen määrän shampoita, hoitoaineita ja muotoilutuotteita ja viemäristä alas valutetuilla raaka-aineilla on suuri merkitys myös ympäristön kannalta. Yarokin raaka-aineet ovat täysin luonnollisia ja mahdollisimman paljon luomutuotettuja.

Yarokin takana on israelilainen New Yorkissa vaikuttava hiusmuotoilija Mordechai Alwow. Mordechai kärsi työssään kampaamotuotteiden aiheuttamista ihottumista käsissään. Ihottumat pahenivat ja hän kertoo juosseensa pahimpina päivinä töistä suoraan lääkäriin kortisoonipiikille. Ajatus luonnollisesta hiustenhoitosarjasta alkoi kypsyä hänen mielessään.

Yarok sarjaan kuuluu kaksi eri shampoo- ja hoitoaine -linjaa. Toinen on kosteuttava ja toinen tuuheutta lisäävä volyymlinja. Kosteuttavan shampoon raaka-ainepohja on ihanan innovatiivinen. Shampoon pesevänä aineena on kookosta ja mustasaippuaa. Kaikki tuotteet sisältävät lisäksi lukuisan määrän terapeuttisia kukkien-, yrttien- ja hedelmien eteerisiä öljyjä. Kosteuttavaan linjaan kuuluu myös syväkosteuttava hoitonaamio.

Olen itse käyttänyt ohuthiuksisena Feed Your Volume Shampoota sekä saman linjan hoitoainetta. Shampoo tuntuu melkoisen pesevältä ja hoitoaine aluksi lähes olemattomalta. Tuntuma tulee varmaankin silikonien puutteesta. Hiukset olivat kuitenkin helpot kammata auki ja tuntuivat juuri sopivasti hoidetuilta. Ne olivat föönauksen jälkeen todella raikkaan ja puhtaan tuntuiset. Puhtaus myös säilyy pidempään kuin aikaisemmin käyttämieni tuotteiden kanssa. Pidän myös todella paljon tuotteiden puhtaista ja aidoista tuoksuista. Ne ovat tuntuvia ja raikkaita, mutta eivät ollekaan liian voimakkaita tai erottuvia. Minusta on hyvä, etteivät kilpaile parfyymin kanssa.

Käytän muotoiluaineena Feed Your Roots muotoiluvaahtoa. Tämäkään ei saa tahmaista tuntua aikaiseksi, vaan ihan oikeasti antaa volyymia ohuelle hiukselle. Ihan loistavaa näissä tuoteissa on mielestäni myös se, että ne toimivat aidosti terapeuttisina tuotteina. Hoitavia ja vahvistavia luonnonaineksia on käytetty tuotteissa merkittäviä määriä, ei vain nimeksi asti. Hiukset tuntuvat voivan paremmin päivä päivältä ja oikein odotan seuraavaa pesu- ja hoitohetkeä näiden ihanien tuotteiden kanssa.

Pitkään mukana olleet tietävätkin taipumukseni innostua kotona tehtyihin spa-hoitoihin. Yarokin yksi plussa on sarjan monipuoliset seerumit ja erikoishoidot. Meille saapui mm. Feed Your Youth Serum, joka on puhtaista kärsämön- ja avokadon öljyistä valmistettu hoitohauteena käytettävä upea seerumi. Se hoitaa lempeästi, mutta tehokkaasti päänahkaa ja hiuksia lisäten niiden elinvoimaa ja hidastaen ikääntymisen merkkejä. Innolla odotan myös kesälomapäivien aurinkopäiviä ja Feed Your Sunshine Serumin testausta. Feed Your Shine -kiiltoseerumi minulla onkin jo lähes jokapäiväisessä käytössä.

Sarjaan kuuluu myös matkakokoisia pikkupakkauksia. Annamme kaikille täysikokoisen Yarok tuotteen tai kahden matkakokoisen pakkauksen ostajalle kaupan päällisiksi Feed Your Hold Hairsprayn kätevän 60 ml:n matkapakkauksen. Pakkauksen arvo on 16€. Kampanja on voimassa niin kauan kuin pakkauksia riittää ja on voimassa sekä kivijalkakaupassa että webshopissa.  Yksi tuote / asiakas.

Onko sarja sinulle tuttu jo ennestään? Onko sinulla omia suosikkisarjoja luonnollisen kosmetiikan hiustuotteista? Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan sarjaan meille Lönnrotinkadulle. Vastaamme myös mieluusti lisäkysymyksiin tuotteisiin liittyen, jos et pääse paikan päälle. Ihanaa viikonloppua!

Postauksen putiikkikuvat kuvasi Frida S Visuals ja tuotekuva on valmistajalta lainassa.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00