Lomahehkun jatkoaika

Suurin osa teistä tuntuu palanneen töihin lomilta. Toivottavasti akut on ladattuina, ajatukset positiivisella taajuudella ja iho hehkuu kauniina loman jäljiltä. Nyt on hyvä aika tarkastaa ihonhoitorutiineja, helliä ihoa ja hankkia kaunis syyskesään sopiva kynsilakkasävy arkiaamujen piristykseksi. Cilla’s Hietsunkulman kaupalla sekä webshopissa vietetään Kauniina töihin -kampanjaviikkoa 9. – 14.8.

Cilla’s kauneustuotteisiin tuli kesän aikan ihana uutuus, Goe Oil -vartalonhoitoöljy.  Olen ostanut (ja ostattanut ystävilläni) tätä supertuotetta aikaisemmin Lontoosta, missä tutustuin tuotteeseen muutama vuosi sitten lomareissulla. Ihastuin ensin pakkauksen upeaan retrohenkiseen ulkonäköön. Raaka-ainelistaus kuulosti myös todella mielenkiintoiselta. Pitkä rimpsu upeita luonnonöljyjä ja kasvi- ja kukkauutteita. Ei vettä, ei täyte- eikä sidosaineita tai mitään muutakaan ylimääräistä.
Niin ja sitten tuli se tuoksu. Tässä tuotteessa on superhieno hawaijituoksu. Tuoksun alkuperä on oikeasti Tahitilla, mistä on kotoisin Goe Oilissa käytettävä Monoi-öljy. Monoi öljyssä tuoksuvat tahitin gardenia -kukat. Tämä jos mikä vie ajatukset välittömästi lomatunnelmiin. Goe Oilin levittäminen aamulla suihkunraikkaalle iholle edustaa arjen ylellisyyttä parhaimmillaan.
Goe Oilin koostumus on vaseliinimaisen puolikiinteä. Se sulaa kämmenten välissä lämpimän sävyiseksi öljyksi. Öljy imeytyy helposti ja jättää kauniin hehkun iholle. Sen hoitavat ainesosat kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti ja se tuntuu ihanan lämpimältä iholla. Pieni määrä tuotetta riittää pitkälle.
Nyt ei enää tarvitse matkustaa Lontooseen tämän kulttituotteen perässä vaan sitä saa meiltä. Goe oil on kampanjaviikon ajan tutustumistarjouksessa, 48€ (56,90€). Tervetuloa kaupalle testaamaan ja nuuskuttelemaan uutuutta.
Mia Höytö ja RMS Beauty -hyllyt ovat myös täydennetty ja Kure Bazaarilta saapui juuri uusia upeita säyvjä. Kätevät Manicure ja Pedicure ritual -setit hoitavat lomailijan kädet ja jalat edustuskuntoon. Nämä setit ovat muuten olleen myös suosittuja lahjoja kynsistään huolehtivalle ystävällle.
Tervetuloa kaunis ja ihana arki!
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00