Juhannustunnelmissa

Kesä on jo hyvässä vauhdissa ja on aika vetäytyä pienelle juhannuslomalle. Minä tosin ehdin pitää jo pienen loman aikaisemminkin, koululaisten ensimmäisen lomaviikon kunniaksi. Oli tosi kivaa seurata lasten ja nuorison kesälomariemua ja ottaa samalla pieni hengähdystauko omasta työarjesta. Nautin myös kovasti pihan seuraamisesta kesäkuun alussa. Kaikki kasvu oli vielä alussa, perennat ihana terhakoina vielä omilla paikoillaan ja rikkaruohotkin hallittavissa. Löysinpä muutaman unohduksissa olleen perennankin penkeistä.

Hietsunkulman kaupalla on kesäsesonki pyörähtänyt kivasti käyntiin. Uusia tuotteita on tullut paljon ja odotamme vielä lisää kesäuutuuksia saapuvaksi. House Doctorilta on tulossa pian kivoja uusia kukkavaaseja, kesäisiin kylpyhetkiin sopivia ihanuuksia sekä Nicolas Vahen herkkuja. Pukeutumisen puolelle on tullut myös kivoja uutuuksia, joista monet ovat myös sujahtaneet hyllystä nopeasti uusille omistajille. Ihan kaikkea emme ole ehtineet valitettavasti laittaa webshopiin esille. Kannattaakin käydä visiitillä ahkerasti sekä kaupalla että webshopissa. Uutuuksia voit seurata täällä.

Kesän kunniaksi olemme avoinna sunnuntaisin heinäkuun loppuun saakka.

Olemme avoinna heinäkuun loppuun asti seuraavasti:

Ma-pe 11-18

La-su 11-16

23.-25.6. suljettu.

 

Iloista ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

 

Cilla’s Tiski greippi-appelsiini tiskiaineen kesäisissä tunnelmissa kuvasi luotto-stailistimme Biströmin Anna. Kiitos Anna kauniista kesäkuvista!

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00