Lohdutuslakritsaa ja sadevaatetta Roskildeen

Kauppiaan mutu-barometrin mukaan valtaosa suomalaisista aloittaa kesälomansa tämän viikon lopussa. Tosin lomalaisia on käynyt kivasti kaupalla jo tällä viikollakin. Tuntuu mukavalta, kun Helsingissä piipahtavat lomalaiset ovat ottaneet meidät yhdeksi must-go -paikaksi. Kiitos kun tulette ja tuotte mukavia kuulumisia eri puolilta Suomea.

Tällä viikolla on kaupalta haettu mm. sadetakkeja Roskilden festareille, aurinkovoiteita ja matkakokoisia kosmetiikkatuotteita hääjuhlareissulle Espanjaan ja lohdutuslakritsaa vielä pidempään työkiireissä painiville. Webshopin tilauksiin on pakattu eniten kesäisiä Becksöndergaard puuvillahuiveja sekä OTZ espadrillejä ja Sanuk -kenkiä. Uskoa säiden lämpenemiseen ja kesän tuloon on siis selvästi ilmoilla.

OTZ espadrilleistä löytyykin vielä kiva valikoima kesäisissä dusty pink ja strathosphere -väreissä. Saimme eilen myös kauan odotetun täydennyksen Superga -tennareita. Mukana oli valkoisia sekä kuvassa näkyviä grey sheashell -värisiä. Superga klassikkotossuissa on aito kumipohja ja tyylikäs perinteinen tennistossun muotoilu. Supergat ovat minun omia suosikkejani jo usean kesän (ja syksy- sekä kevätkauden) ajalta.

 

Lomailijan toilettipussiin kannattaa valita kevyitä ja helposti mukana kulkevia kosmetiikkatuotteita. RMS Beautyn pienet lasipurkit ovat ihan parhaita reissussa. Monet tuotteet toimivat myös useassa eri käyttötarkoituksessa, joten yksi purkki vastaa monessa tapauksessa vähintään kahta. Matkakokoiset Evolven Superfood Shine shampoo ja hoitoaine sekä African Orange suihkusaippua ja vartalovoide keventävät myös toilettilaukkua kivasti. Kjaer Weis uutuushuulipuna Affection sopii värinsä puolesta suurimmalle osalle ja on siksi hyvä valinta yhden punan taktiikalla reissaaville. Luonnolinen sävy näyttää todella raikkaalle hieman päivettynyttä ihoa vasten.

House Doctorilta saapui myös kivoja vaahterapuisia kampoja, pesusieniä ja hohkakiviä kesäisiin kauneudenhoitohetkiin sopien. Luonnollinen hohkakivi sopii mainiosti vaikka kesämökin laiturilla tehtävään jalkahoitoon. Minun oma kesäklassikkoni on upea Jao Brandin Goe Oil. Tämä ylellinen 28 kasvin-, hedelmän- ja kukan öljyistä valmistettu vartaloöljy tuoksuu luonnollisen trooppiselle ja on ihan täydellinen lomalla käytettäväksi.

Jokos siellä ollaan lomatunnelmissa? Minä tyydyn peesailemaan muita lomalaisia kaupalta käsin ja olen itse tiiviisti töissä heinäkuussa, jolloin olemme avoinna myös sunnuntaisin. Lämpimästi tervetuloa kesäostoksille!

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00