Happy Homes Hideaways ARVONTA!

Monet teistä viettävät varmasti parhaillaan mökkiviikonloppua ja meitä mökkeilystä haaveilevia on suurella todennäköisyydellä joukossa myös paljon. Siitä syystä tulikin tämän kevään kirjatarjontaan kuin tilauksesta sisustustoimittaja Jonna Kivilahden ja valokuvaaja Krista Keltasen upea Happy Homes Hideaways -kirja. Kirja löytyy Cilla’s Webshopista sekä Hietsunkulman kaupalta.
Oletko jo ennättänyt tutustutua tuoreeseen Happy Homes Hideaways -kirjaan? Kirjaan on kuvattu 13 kaunista suomalaista kesäkotia tai vapaa-ajan asuntoa. Upeasti kuvattu kirja saa haaveilemaan viipyilevistä kesäpäivistä kaukana arjen kiireistä. Se on myös erinomainen lahja kesäkotejaan harrastaville sekä sellaisesta haaveilevalle. Sillä voi myös lievittää mökkikaipuuta talven pimeinä kuukausina kotisohvalta käsin. Englanninkielinen kirja on myös loistava tuliainen ulkomaalaisille ystäville viemisiksi.
 
Jonna Kivilahti pyörähti kaupalla viime viikolla ja signeerasi yhden kirjan teille arvottavaksi. Mukaan arvontaan pääset kommentoimalla kesäkotihaaveitasi Cilla’s Facebook-sivulla. Arvonta suoritetaan 29.5. maanantaina aamupäivällä. Onnea arvontaan!