Jäänmurtaja saippua 🖤 Cafe Silo

Viime perjantaina paistoi ihanasti aurinko. Hyvä tuuri meille, sillä olimme valokuvaaja Fridan kanssa päättäneet tehdä päiväretken Suomenlinnaan. Matkasimme sinne tutustumaan Jäänmurtajat julisteiden ja saippuoiden jälleenmyyjään Cafe Siloon.

Kaunis Silo kahvila sijaitsee heti Suomenlinnaan saavuttaessa, lauttalaiturin läheisyydessä. Kauniissa puutalossa sijaitseva kahvila on kodikas, mutta silti vähäeleisen tyylikäs sisustukseltaan. Kahvilan tarjoilut ovat omassa sarjassaan. Paikan päällä leivotut sämpylät ja pullat ovat ehdottomasti lauttamatkan arvoisia. Cafe Silossa tarjoillaan myös soppalounaita sekä paljon erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kahvilassa on täydet anniskeluoikeudet ja kahvina tarjoillaan Kaffa Roasteryn Cafe Silolle paahtamaa Suomenlinna kahvia.

Silon iloinen omistaja ja hengetär Henna asuu perheensä kanssa Suomenlinnassa, missä hänen puolisonsa on myös syntynyt. Perheen lapset ovat suomenlinnalaisia jo viidennessä polvessa. Silo tulee myös laajentamaan tämän vuoden puolella majoitustoimintaan liiketilan laajenemisen myötä. Upea tila kahvilan vieressä remontoidaan palvelemaan mm. saarella avioituvia hääpareja ja turisteja.

Aurinkoisesta säästä ja muutamasta samalla lauttakyydillä saapuneesta japanilasryhmästä huolimatta saari tuntui kovin väljältä. Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt ja viehätyimme kovasti uinuvan rauhallisesta tunnelmasta saarella. Lyhyt lauttamatka Kauppatorilta mahdollistaa nopeankin pistäytymisen Suomenlinnaan vaikka lounastunnilla. Raitis ilma ja häikäisevän kauniit näkymät vievät ajatukset hienosti irti arjesta. Lämmin suositus talvivisiitille Suomenlinnassa!

Postauksen kuvat ovat Frida Steinerin kuvaamia.

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00