Cilla’s suosikit – Rätti biohajoava tiskirätti

Yksi myydyimpiä tuotteitamme on oman tuotesarjan tiskirätti. Selasin Instagram ja Facebook-sivujamme ja huomasin, ettei Rättiä mainita kuin aniharvoin. Asiakkaidemme postauksissa kyllä sitäkin useimmin. Omaan hiljaisuutemme Rätin osalta on syynsä.

Rätti syntyi käytännön tarpeesta. Cilla’s Tiski greippi-appelsiini tiskiaineelle tarvittiin kaveriksi käytännöllinen, ekologinen ja tyylikäs tiskirätti. Ostimme ruotsalaiselta valmistajalta luonnonvalkoisia selluloosasta ja puuvillakuidusta valmistettuja sieniliinoja. Koevärjäsimme näitä erän mustaksi, prässimme ja pakkasimme ne myyntikuntoon.

Ensimmäinen erä myytiin hetkessä loppuun ja pääsimme pian tekemään isompia eriä Rättejä. Kotikeittiön tila ja resurssit tulivat nopeasti kuitenkin vastaan ja jouduimme hetken myymään ”ei oota” rättien osalta. Nykyisin niiden jälkityöstö hoidetaan alihankintana osatyökykyisille, pitkäaikaistyöttömille ja vaikeassa työmarkkina-asemassa oleville ihmisille työtä tarjoavassa duunikeskuksessa. Tämän takia uskallamme myös jakaa suosittujen Rättien tarinaa.

Rättien materiaali on biohajoavaa ja ne voidaan hävittää kompostoimalla tai biojätteen mukana. Rätti pestään 60 asteessa ja se kestää noin vuoden käytön. Mustan värinen tiskirätti näyttää tyylikkäältä keittiössä ja ei ole moksikaan tomaattitahroja kohdatessaan. Se ei myöskään nukkaa pöytäpintoja vaan kiillottaa ne siistiksi ja puhtaaksi. Kolmen tiskirätin pakkaus on kätevä. Yksi räteistä on käytössä, yksi pesussa ja yksi odottamassa käyttöön pääsyä.

Joko sinulla on ollut Cilla’s Rätti käytössäsi? Kerro meille kokemuksiasi tai lähetä kuva Rätistä keittiössäsi. Osallistut samalla vuoden Rättien arvontaan. Arvomme kaikkien osallistujien kesken kolme tuotepalkintoa, mihin kuuluu Rätti biohajova 3kpl:n tiskirättipaketti, Cilla’s Tiski greippi-appelsiini tiskiaine (500ml) ja Cilla’s musta tiskiharja. Palkinnon arvo on 37,70€.

Voit osallistua arvontaan Cilla’s Facebookissa, Instagramissa tai lähettämällä meille sähköpostia: info@cillas.fi. Julkaisemme tarinoita ja kuvia nimettömästi Cilla’s webhopissa, Instagramissa ja Facebookissa. Jos et halua kuviasi julkaistavan, voit laittaa tästä meille viestiä. Arvonta suoritetaan 13.1. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ja Instagram eivät osallistu arvontaan.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00