Uusi merkki Ecoalf

Espanjalainen Ecoalf syntyi vuonna 2009, kun sen perustajan Javier Goyenechen poika syntyi. Aidosti ekologisen muoti-brandin ajatus syntyi hänen pohdittuaan millaisen maailman hän tulisi jättämään seuraavalle sukupolvelle. Hän turhautui erityisesti luonnonvarojen ylikäytöstä.

Ecoalf vaatteissa yhdistyvät kierrätetyt materiaalit ja innovatiivinen uusi teknologia. Ecoalf edustaa tulevien sukupolvien edistyksellisiä materiaaleja. Nimi Ecoalf tulee Javierin pojan Alfredo nimestä ja slogan ”Because there is no planet B” summaa hyvin Ecoalfin ideologian ja julistaa tärkeää sanomaa.

Cilla’s valikoimien ensimmäisessä erässä saapui t-paitoja, swetareita ja tennareita. Olen itse käyttänyt sarjan tennistossuja jo muutamankin parin ja todennut niiden olevan suosikkiaineista. Ensimmäisenä saapuneet Cartegena -tossut ovat trendikkäästi suuret ja muhkeat. Yli-iso pohjarakenne antaa tossulle kivasti ilmettä ja nostaa säärtä kauniisti pidemmäksi. Tossu toimii kivasti niin mekkojen kuin slim fit -farkkujenkin kanssa. Odotan innolla myös shortsi-sesonkia, Cartegena -tossu tulee kivasti esille paljaassa sääressä myös.

Ecoalfin klassikkotossua Boraa odotellaan vielä saapuvaksi. Ecoalf Bora on kesän must have tossuhankinta. Kevyet ja ilmavat tossut ovat todella mukavat jalassa, eivät paina juuri mitään ja mikä parasta, ne ovat helppohoitoiset. Tossut voi hyvin pestä koneessa, hienopesuohjelmassa ja illalla pesussa pyöräytetyt tossut ovat aamulla taas puhtaat ja raikkaat.

Keveytensä ansiosta Ecoalf tossut sopivat erinomaisesti myös reissuun mukaan otettavaksi. Tärkeimpänä ominaisuutena pitää vielä mainita materiaali. Tossut valmistetaan kierrätetystä PET-muovista, eli niitä varten ei ole tuotettu uutta materiaalia. Tule jo kesä ja tennarit!

Pääset kurkistamaan valikoimiamme täältä: Cilla’s Ecoalf.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00