In love with Mateus

Olen täysin aseeton Mateuksen kauneuden edessä. Sen värit, muodot ja materiaalin pehmeys saavat sydämeni lyömään tiheämmin. Mateuksen muotokielen ja värien takana on yrityksen omistaja Teresa Lundahl. Vuonna 1993 perustettu yritys toimii Ruotsissa, mutta valmistus tapahtuu Portugalissa. Teresalla on jalat tukevasti molempien maiden maaperällä. Hän on kasvanut Portugalissa, mutta asettunut rakkauden perässä asumaan Ruotsiin.

Teresa toimi useita vuosia valokuvamallina maailmalla. Hän ammentaa väri- ja muotoiluideoita juurikin muotimaailmasta. Rohkeat ja hehkuvat värit yhdistetään perinteiseen portugalilaiseen muotokieleen ja käsityötaitoon. Tästä yhdistelmästä syntyy Mateuksen näyttävän malliston ylivoima ja jäljittelemätön salaisuus.
Teresa kertoo, että hän aloittaa tuotteiden suunnittelun miettimällä ensimmäiseksi sitä, miltä se näyttäisi kattauksessa. Hän rakastaa ystävien kutsumista kotiinsa ja näyttävä kattaus on aina pääroolissa. Kattaus on kuin näyttämö, jota voi muuttaa jatkuvasti vuodenaikojen ja tunnelmien mukaan. Tämä on myös minulle todella tärkeää ja varmasti yksi syy siihen, miksi sarja on minulle niin mieluinen.

Kaikki Mateuksen astiat valmistetaan ja maalataan käsityönä, eikä yksikään astia ole täysin samanlainen keskenään. Teresa kertoo, että luonnon savesta valmistetut astiat herättävät aisteja. Astioissa tuntuva pehmeys ja lämpö on jotain mitä on vaikea sanoin kuvailla. Se pitää itse kokea!

Mateus -astiasarja löytyy nyt myös uudesta Cilla’s webshopista. Sarja tukee hyvin Cilla’s lifestylen mukaista kauniimpaa, iloisempaa ja rennompaa arkea. Sarjan tuotteilla saa lähes loputtomiin erilaisia ja erihenkisiä kattauksia ja tunnelmia aikaiseksi. Harmaiden ja tummien värien avulla voidaan luoda rauhallisia ja vähäeleisiä kattauksia. Väreillä ja pitseillä puolestaan voi taikoa yltiöpäisen romanttisia fiiliksiä. Kaikki Mateuksen värit, muodot ja kuvioinnit sopivat loistavasti keskenään.

Miten on, puhutteleeko Mateuksen muotokieli ja värit sinua? Entä onko Mateus jo entuudestaan sinulle tuttu? Onko sinulla useita eri astiastoja käytössäsi vai oletko vannoutunut yhden sarjan kerääjä?
Postaus on lyhennelmä aiemmasta Cilla’s -blogijulkaisusta. Lue juttu kokonaisuudessaan ja muut Cillan vanhemmat Mateus-aiheiset postaukset täältä. Kaikki kuvat Mateus kuvapankista.
Cilla’s webshopissa pääset tutustumaan tuotteisiin täällä.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00