Antaa kevätsateiden saapua

Forecan sääennustus näyttää runsaasti sateita tulevalle viikolle. Ei hätää kuitenkaan! Kevään Rains uutuudet ovat saapuneet juuri sopivasti kaupalle. Muistattehan tämän tanskalaiset sadevaate ja -asustemerkin, joka on ollut meidän valikoimissamme jo usean vuoden ajan?

Rainsien juju ja ehdoton kilpailuvaltti moniin muihin sadevaatemerkkeihin nähden on niiden käyttömukavuus ja tyylikkyys. Takit ovat lähtökohtaisesti erittäin kevyitä ja ne voi huoletta ottaa esim. salkkuun tai käsilaukkuun aamulla mukaan, jos näyttää siltä, että iltapäivällä saattaisi sataa. Takit ovat unisex-mitoitettuja ja mukavan reiluja malleiltaan, joten ne sopivat hienosti myös esim. kevytuntsikan tai muun ulkotakin päälle suojakuoreksi.

Materiaaleissa on mukana kivasti strechiä, minkä ansiosta niissä on helppo liikkua esim. fillarilla. Autoon ja pois monesti päiväissä hyppäävä myös kiittää joustavaa ja mukautuvaa materiaalia. Takit ovat täysin vedenpitäviä ja saumat on myös teipattu huolellisesti. Ne eivät siis ole hengittävää materiaalia, mutta ventilaatioreikiä on sijoiteltu niihin niin nerokkaasti, että eivät ole alkuunkaan yhtä kuuman nahkeita, kuin vanhanajan painavat kumitakit olivat pahimmillaan.

 

Takkien ja muiden asusteiden muotoilu on minun silmääni juuri sopivan moderni, mutta silti klassinen. Useinhan sadevaatteet ovat valmistettu retkeily tai muu vapaa-ajan ulkoilu silmällä pitäen, mikä näkyy myös niiden muotoilussa. City-uskottava Rains-takki päällä voit mennä vaikka business-tapaamiseen mukavasti kuivana ja ilman huolta liian sporttisesta lookista.

 

Rains takkien hinta on mielestäni myös kohtuullinen sen moniin hyviin ominaisuuksiin nähden. Laatu myös kestää hyvin ja oikenlaisella hoidolla niistä saa pitkäikäisiä kumppaneita sadepäivien arkioloja helpottamaan.

Lähetyksessä saapui myös kaksi uutta kevätväriä. Toinen on ihanan hempeä ja kaunis pink ja toinen tyylikäs vaalean harmahtava moon. Uusina malleina saapui Parka Coat sekä Loose-fit Jacket. Käy lukemassa lisää uutuuksista ja tutustu paremmin tuotteisiin webshopissa: Cilla’s Rains.

Iloista hiihtoloman viimeistä päivää pääkaupunkiseutulaisilla ja loman aloitusta pohjoisemman porukoille!

 

pst. Kannattaa myös käydä kurkkaamassa Knowledge Cotton Apparelin kevät uutuudet. Saat valikoimasta 15% alennuksen 4.3. asti koodilla: KCA15.

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00