Ernst saapui Cilla’siin

Olemme käyneet kollegakauppiaani Tiirinkosken Tehtaan Ninan kanssa useasti messureissuilla Ernst -nimisen tuotesarjan osastolla. Heillä on ollut paljon raikkaita ja kivoja tuotteita ja sarja on kummitellut mielessäni monesti. Osastolla on aina ollut myös komea pitkä ruotsalainen mies, jota tuntuu usein ympäröivän lauma kuvaajia, bloggareita ja faneja. Herrasmies ei kuitenkaan ollut meille kummallekaan tuttu entuudestaan.

Erityisesti sarjan kukkaruukut jäivät vahvasti mieleeni ja nyt sarjan tuotteita saapui myös meille. Valikoimiin päätyi etunenässä kauniita terrakottaruukkuja mustan, valkoisen ja harmaan sävyissä. Webshopissa on näitä hyvä valikoima ja putiikilla vielä lisää suurempia kokoja. Hirmuisen kivan vastaanoton ovat myös saaneet rennon tyylikkäät keittiötekstiilit, lasipurkit ja tuikkulyhdyt. Käy kurkkaamassa koko valikoima täältä: Cilla’s Ernst.

Yhteistyösopimuksen myötä selvisi myös komean miehen henkilöllisyys. Hän on Ernst Kirchsteiger, kuuluisa ja suosittu ruotsalainen TV-persoona. Puolalaisen äidin ja itävaltalaisen isän perheeseen syntynyt Ernst on koulutukseltaan sisustusarkkitehti ja työskenteli Ikealle ennen TV-uraansa. Hänen suosittuja lifestyle -ohjelmiaan ovat mm. Sommartorpet, Första, andra, tredje, Sommar med Ernst ja Jul med Ernst.

Meille saapunut uutuustuotesarja on hänen luomansa ja kantaa hänen nimeään. Ernst -tuotesarja kuuluu ruotsalaiseen Färg & Form -yritykseen. Olikos Ernst tai hänen tuotesarjansa sinulle entuudestaan tuttu?

Ihanaa pääsiäisviikonloppua!

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00