Ihana pyykkiteline

Pesuliisun puinen, korkea pyykkiteline on ollut eittämättä meidän myydyimpiä tuotteita alkuvuoden aikana. Nolona joudun tunnustamaan, että sain tällaisen telineen kotikäyttöön vasta muutama viikko sitten. Olisin toivonut sitä meille kotiin jo aiemmin, mutta menivät mokomat aina kaupaksi niin nopeasti, että jäin aina nuolemaan näppejäni.

Nyt olen päässyt käyttämään telinettä jo useita kertoja. Olen kuullut monilta teistä ihania kommentteja siitä, miten paljon kauniimpi teline on, miten hyvin pyykit siinä kuivuvat ja miten käytännöllinen se on pieneen tilaan taitettuna. Joku on myös maininnut siitä, miten paljon mukavampaa pyykkirumbaan tarttuminen on kun teline on käytössä.

Allekirjoitan nämä kaikki. Teline on todellakin kivannäköinen vaikka sitä joutuisi käyttämään eteisessä tai olohuoneessa. Pyykit kuivavat ilmavammin aseteltuna puisessa pyykkitelineessä nopeammin ja se on todella helppo laittaa kasaan, missä muodossa se vie vain pienen tilan. Olin myös yllättynyt siitä, miten ergonominen se on käytössä. Toki alimmille poikkipuillekin laitetaan pyykkiä, mutta pääsääntöisesti työskentely tapahtuu selkä suorana, eikä kumarassa.

Telineen kapasiteetistä kysytään meiltä usein. Telineeseen mahtuu kivasti pyykkiä kuivamaan, mutta on totta, että perinteiseen muovipinnoitettuun metalliteliseen mahtuu enemmin pyykkiä kuivamaan. Hyviä keinoja saada lisää pyykkiä mahtumaan telineeseen, on laittaa sukkia alimmille tasoille ja paitoja hengareissa telineen sivuilta roikkumaan. Meinasin myös hankkia sukille oman pyöreän pyykkipojallisen telineen puiseen telineeseen roikkumaan. Sen avulla tilaa jää vielä enemmin muille pyykeille poikkipuille. Telinettä voi myös käyttää leveämpi osa ylöspäin (kaksi alinta kuvaa), jolloin siinä on yksi poikkipuu lisää kuivaustilaa.

Telineen valmistaja on virolainen Pesuliisu. Pesuliisun omistaja Tiina kävi meitä tapaamassa ja kertomassa telineen synnyn taustoista. Hän on asunut Britanniassa aiemmassa vaiheessa elämäänsä ja hän oli siellä asuessaan tottunut käyttämään puisia pystymallisia pyykkitelineitä. Tällaisille ei löytynyt valmistajaa Virosta ja niinpä hän päätyi tuottamaan niitä itse. Ja hyvä niin. Olemme kovasti innoisamme telineestä niin kaupan myynnin kannalta kuin omien käyttökokemustemmekin kannalta. Tuote löytyy verkkokaupasta täältä: Cilla’s Puinen pyykkiteline.

Ihanaa helleviikkoa sinulle!

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00