Pehmeät Nossa -trikoopussilakanat

Uusi tuotemerkki Nossa on saapunut Cilla’siin. Suomessa suunnitellut ja Portugalissa valmistetut superpehmeät trikoopussilakanat tuovat hyvän yöunen tullessaan. Lakanoissa on kolme ihanaa väriä: vaaleanharmaa, lasinsininen ja kirkas koralliin taittava vaaleanpunainen.

Pussilakanasetti sisältää yhdenhengen pussilakanan sekä tyynyliinan. Lakanassa on käsiaukot yläosassa, minkä ansioista se on helppo pedata. Lakanakangas on paksua ja korkealaatuista puuvillatrikoota. Lakanasetti on pakattu kantokahvalliseen trikookassiin.

Pussilakanan koko: 150 x 210 cm
Tyynynliinan koko: 50 x 60 cm 

Cillasin pikkusisko Nossa on syntynyt ystävysten Etan ja Cillan halusta luoda jotain ihanaa ja merkityksellistä yhdessä. Olemme entisiä ison organisaation kollegoita, joita on yhdistänyt halu paitsi pistää asioita alulle myös rohkeus tarttua toimeen. Estettiikan janoisina perheenäiteinä kaipaamme myös jatkuvasti kauniita, käytännöllisiä ja eettisesti valmistettua tuotteita koteihimme. Näistä lähtökohdista syntyi yhteinen lapsukaisemme Nossa. Nossasta voit lukea lisää täältä: Nossa Helsinki.

Nimi Nossa on portugalia ja tarkoittaa ”meidän”. Nimi viittaa myös haluun luoda työtilaisuuksia innovatiivisille pienyrittäjille ympärillämme. Nossassa mukana ovat olleet kotimaiset tekstiiliagentuuri, graafinen suunnittelija ja valokuvaaja.

Ensimmäiset Nossa tuotteet ovat korkealaatuiset ja käytännölliset trikoopussilakanasetit, joita olemme kuluttajina ja minä myös kauppiaan näkökulmasta kaivanneet markkinoille. Laadun ja eettisesti turvallisen tuotannon lisäksi tärkeää on myös oikean hinta-laatusuhteen löytyminen.

Nossa -pussilakanoita löytyy Cilla’s webshopista, Tiirinkosken Tehtaalta Hämeenlinnasta,  Zicos Home -liikkeistä Kurikasta ja Seinäjoelta, Tian Werannasta Hangosta sekä Kauniista Kukkasesta Kauniaisista.

Ihanan viikonloppua ja kauniita yöunia!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00