Farkkujen vaihtoviikot / Pieszak-farkut -20%

Cilla’s valikoimiin kuuluu nykyisin hyvä valikoima naisten ja miesten vaatteita. Täysveriseksi vaatekaupaksi emme halua itseämme tituleerata, mutta meiltä löytyy kuitenkin hyvä valikoima farkkuja, neuleita, t-paitoja, toppeja, sukkia ja muita arjen tärkeitä vaatteita. Olen aina ollut farkkujen suurkuluttaja ja ne ovat luonteva osa garderoobiani. Tästä syystä kaupallekin on valikoinut aika kiva valikoima farkkuja eri valmistajilta.

Yksi isoimpia farkkumerkkejä meillä on tanskalainen Pieszak. Tuotemerkin takana on Henrietta PIeszak, joka on ollut aikaisemmin myös Mos Mosh -farkkumerkin suunnittelijana. Prosessi-insinööriksi opiskellut Henrietta on tehnyt pitkän uran muotibusineksessa ja hänet tunnetaan tinkimättömänä yksityiskohtien viimeistelijänä. Takataskun siirto puolen millin verran toiseen suuntaan saattaa olla ratkaiseva juttu siinä, että farkut istuvat täydellisesti, eivät ainoastaan hyvin.

Cilla’s Pieszakin valikoimista löytyy juuri nyt paljon erilaisia malleja ja pesuja. Uusimpina ovat kuvan Diva Girlfriend Kongo wash -farkut. Viimeisimpien saapujien joukossa ovat myös Kenya Vintage -chinot, joissa on hieno tiikeri-brodeeraus reidessä.

Nadja Pisa wash -farkuissa on puolestaan tasainen tummansininen pesu. Farkuissa on aavistuksen nostettu vyötärön takaosa, minkä ansiosta ne ovat huolettomat käyttää. Nadjat sopivat mainiosti myös siistimmiksi työfarkuiksi ja vyötärön vetoketju-yksityiskohdat antavat kivasti jujua housuille.

Kaja Navy Dark -farkuissa on vaaleampi sininen ja kivan tasaisen pesu. Slim fit -malli sopii mainiosti myös tunikoiden kanssa käytettäväksi ja lahkeen suun halkiot ja niittikoristeet antavat farkuille kivan ilmeen.

Nyt on loistava hetki tutustua tuotemerkkiin ja hankkia uudet kevätfarkut. Pieszakin farkkumallisto on 20% alennuksessa 18.2. asti. Tarjous on voimassa sekä Hietsunkulman kaupalla että webshopissa ja koskee normaalihintaisia tuotteita. Syötä webshopin kassalla koodi: kevätfarkut.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00