Helmikuun alun tunnelmia

Helmikuun ensimmäisiä päiviä eletään ja ajatukset siintävät kovasti jo keväisissä ajatuksissa. Piipahdin Formex-messuilla Tukholmassa pari viikkoa sitten ja täytyy sanoa, että ihanan värikäs ja runsas kevät on tulossa. Tuntuu kivalta, että sisustustrendeistä löytyy nyt niin paljon vaihtoehtoja melko monotonisten vuosien jälkeen. Useat tuotemerkit tuntuivat ottaneet suorastaan irtiottoja valtavirrasta ja rakentaneen rohkeammin omanlaisiaan mallistoja.

Paljon kivoja uutuuksia on tulossa meillekin ja kovasti jo odotan näitä jo saapuvaksi. En malta olla jo vähän hehkuttamatta Oi Soi Oi:n kevään värejä. Muistattehan tämän tanskalaisen sisustusmerkin, jonka mallistoon kuuluu paljon lakattuja bambuastioita? Oi Soi Oi:n takana on kaksi hurmaavaa tanskatarta Britt Goodall ja Christina Thorbøll. Britt asuu Vietnamissa, missä hän tiiminsä kanssa vastaa muotoilusta ja tuotannosta ja Christina johtaa busineksia Tanskasta käsin.

Oi Soi Oi:n muotokieli on raikkaan skandinaavinen, sisältäen kuitenkin sopivasti mausteita aasialaisesta estetiikasta. Tuotteet ovat tyylikkäästi omaleimaisia ja kauniisti viimeisteltyjä. Tuotteet valmistetaan käsityönä Hanoin ymäristössä sijaitsevissa perheomisteisissa työpajoissa. Oi Soi Oi tarkoittaa vietnamiiksi ”voi hyvänen aika sentään!”. Kertakaikkisen osuva nimi näin ihanille tuotteille.

Oi Soi Oi:n tuotteet tulevat meille helmikuun aikana, mutta lisäsimme tuotteet jo valmiiksi webshopiin katseltavaksi. Uusina tuotteina on hykerryttävän kauniita pieniä säilytysrasiota, jotka ovat kuin macarones-leivoksia. Erikokoisia ja sekä orgaanisen muotoisia että särmikkäitä neliön muotoisia tarjottimia saapuu myös. Cilla’s valikoimien alkuaikoina mukana olleita suuria salaattikulhoja sekä todella kauniita sudenkorento korurasioita on tulossa myös. Näitä kaunottaria ja muita kevään uutuuksia pääset tarkastelemaan täältä: Cilla’s Ihan Uutta.

Iloista helmikuun alkua!

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00